Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Австрия – Турция: Кога и къде да гледаме мача от 1/8-финалите на Евро 2024? (ВИДЕО)

02 юли 2024, 20:11 часа
Реклама

Националните отбори на Австрия и Турция излизат тази вечер един срещу друг в мач от осминафиналната фаза на Европейското първенство по футбол в Германия. Срещата на стадион "Ред Бул Арена" в Лапйциг ще бъде ръководена от португалския съдия Артур Соареш Диаш.

ОБНОВЕНА: Турция изхвърли Австрия от ЕВРО 2024, неочакван герой блесна за "лунните звезди" (ВИДЕО)

Австрия – Турция: Начален час и ТВ

Тимът на Ралф Рангник, който затвори устата на Кристиано Роналдо, е приятната изненада на континенталната надпревара. Австрийците финишираха първи в група D пред световните колоси Франция и Нидерландия. Сега обаче те ще трябва да премерят сили с изключително талантливия състав на Турция.

ОЩЕ: ЕВРО 2024: Духът на Гарет Саутгейт се е вселил във Винченцо Монтела! (ВИДЕО)

Пас към миналото

В колко часа започва Австрия – Турция?

Южните ни съседи достигнаха до този етап след победи над Грузия и Чехия. В двубоя срещу Австрия Винченцо Монтела няма да може да разчита на наказаните Хакан Чалханоолу и Самет Акайдън. Мачът между двата тима стартира в 22:00 часа българско време.

Кои телевизии ще излъчват Австрия - Турция? 

Срещата между Австрия и Турция ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват двубоя са DIEMA и DIEMA SPORT 3. Ако нямате възможност да гледате мача, то може да проследите Aвстрия – Турция НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес