Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Австрия - Франция на Евро 2024: Кога и къде да гледаме мача? (ВИДЕО)

17 юни 2024, 19:00 часа
Реклама

Финалистът от Мондиал 2022 Франция стартира днес (17 юни) участието си на тазгодишното Европейско първенство по футбол в Германия. В първия си мач от група D "петлите" се изправят срещу тима на Австрия, като срещата ще се състои на стадион "Меркур Шпил-Арена" в Дюселдорф.

ОБНОВЕНО: Автогол и вратарски геройства измъкнаха Франция в тежък първи мач на Евро 2024 (ВИДЕО)

Австрия - Франция: Начален час и ТВ

Контузии и слаба форма поставят Франция в трудна позиция на Евро 2024, но "петлите" имат достатъчно широк състав, за да бъдат претенденти за титлата. Освен това голямата звезда Килиан Мбапе ще играе с настроение след трансфера си в Реал Мадрид. А Дидие Дешан ще иска да завоюва и европейска титла след световната през 2018-а.

Килиан Мбапе

В колко часа започва мачът на "петлите"

Австрия от своя страна също има кадрови проблеми, като липсват Давид Алаба и други ключови футболисти. Ралф Рангник обаче отказа на Байерн Мюнхен, за да опита да постигне нещо значимо с австрийския тим. Сблъсъкът между Австрия и Франция започва в 22:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи двубоя Австрия - Франция

Двубоят на Франция и Австрия ще бъде излъчен пряко в българския телевизионен ефир. Телевизионните канали, които ще предават мача, са DIEMA и DIEMA SPORT 3. Ако нямате възможност да гледате по телевизията, то можете да следите Австрия - Франция НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ВИЖТЕ пълна ТВ програма за мачовете от ЕВРО 2024

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес