Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Албания - Испания: Кога и къде да гледаме мача от Група B на Евро 2024?

24 юни 2024, 07:30 часа
Реклама

Албания и Испания излизат тази вечер (24 юни) един срещу друг в последен сблъсък от "групата на смъртта" B на Европейското първенство по футбол в Германия. Двубоят ще се изиграе на стадион "Merkur Spielarena" в Дюселдорф и ще бъде ръководен от шведа Глен Найберг. 

Албания - Испания на Евро 2024: Начален час и ТВ

"Ла Фурия Роха" вече се класира за осминафиналите на континенталната надпревара след нелеп италиански автогол. Както в този мач, така и срещу Хърватия възпитаниците на Луис де ла Фуенте впечатлиха с представянето си и дадоха сериозна заявка за шампионска титла. Само един проблем обаче може да попречи на Испания.

Албания

В колко часа започва мачът Албания - Испания?

Албанците пък доказаха, че имат сили да се противопоставят на световни колоси като "адзурите" и "шахматистите". Срещу "ватрените" тимът на Силвиньо дори завоюва точка, която му дава надежди да мечтае за 1/8-финал. Сблъсъкът между Албания и Испания започва в 22:00 часа българско време.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЗАЩО СПРЯХА РАННИТЕ МАЧОВЕ НА ЕВРО 2024?

Коя телевизия ще излъчи мача Албания - Испания?

Мачът между Албания и Испания ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Телевизиите, които ще излъчват спектакъла, са DIEMA, DIEMA SPORT 3. Също така можете да следите развоя на мача Албания - Испания НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Европейското първенство по футбол

Прогнози за Албания - Испания

Двубоят се очаква с огромен интерес от футболните фенове, а в "Студио Actualno" предложиха и прогнози за сблъсъка. Какви точни резултати прогнозира спортният екип на предаването за ЕВРО 2024 - гледайте във видеото:

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес