Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ВИДЕО: 2 в 1 - руски Су-34 и Ми-8 се разбиха в Брянск. Свалени ли са?

13 май 2023, 15:30 часа
Реклама

Руски изтребител-бомбардировач СУ-34 и военен хеликоптер Ми-8 са свалени в Брянск. Видеокадри от случилото се вече обикалят социалните мрежи.

В контролираната от Кремъл руска държавна информационна агенция ТАСС има два отделни материала за случилото се. И в двата внушението е, че става въпрос за катастрофи. Специално за случката с хеликоптера се говори за "пожар в двигателя". При този случай никой от екипажа не е оцелял.

Има обаче видео, на което се вижда, че ракета удря машината. Вече се изказват предположения, че руско ПВО е свалило хеликоптера.

По отношение на случилото се със самолета обаче не се дава причина, като според телеграм канала "Украйна Сейчас" и тук пилотите са загинали. Но вече се появиха версии за "саботьори" - специално за хеликоптера върви слух, че е свален от украински хеликоптери.

В крайна сметка след няколко часа картинката почна да се изяснява - свалени са повече машини, 2 самолета и 2 хеликоптера. Защо - научете: Равносметката в Брянск: Свалени са 2 руски самолета и 2 хеликоптера, 9 души екипаж са загинали (ВИДЕО)

Руснаците: Има нова мащабна украинска атака, нощни обстрели по украински градове (ВИДЕО)

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес