Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които най-често изпадат в куриозни ситуации

08 май 2021, 07:16 часа

Някои представители на зодиака са по-разсеяни, обичат да фантазират и да се провокират. Затова и по-често изпадат в непредвидени и куриозни ситуации. Всъщност те дори им се наслаждават и доста умело се измъкват от тях. Ето кои са трите зодии, които изпадат най-често в куриозни ситуации:

Реклама

1. Риби

Чувствителният и сърцат воден знак Риби е един от най-разсеяните представители на зодиака. Често му се случва да изпусне някоя и друга чиния на пода. Но напълно в синхрон с израза „счупеното носи щастие“, Рибите приемат непредвидените провали с чувство за хумор. Водните зодии като цяло нямат проблем с куриозните ситуации и даже често ги предизвикват умишлено, за да става майтап. Нелеп виц по време на бизнес среща или бърз спортен финт пред колега, държащ чаша кафе. Това може да си го позволи само зодия Риби.

2. Рак

Друг представител на водните знаци – зодия Рак, също забавлява околните с естествената си разсеяност. Пословичен със своята любвеобилност, той е завладян от толкова много емоции и мисли, че често може да се заплесва и попада в света на мечтите си. Тогава зодия Рак предизвиква множество куриозни ситуации. Може да се каже, че всички останали нямат търпение това да се случи. Освен че Ракът никога не може да се ядоса в такива ситуации, неговото излъчване и реакциите му са толкова симпатични и забавни, че всички прихват в смях, когато налива шампанското. Но не бива да се притесняват, че ще го засегнат. За него това е комплимент и повод също да се посмее, и да се радва на живота.

3. Стрелец

Хората, родени под знака „Стрелец“, са спонтанни. Обичат риска и големите приключения. За съжаление, понякога Стрелците имат твърде много енергия и огън в кръвта. Затова при тях често се стига до леки инциденти или необмислени изказвания. Като нищо може да се окаже, че по пътя за командировката са направили непланиран скок с бънджи или са изтрили цялата информация от телефона си, без да искат. Смехът и вълнението с техните истории са задължителни. Ако не им е приятно постоянно да влизат в куриозни ситуации, представителите на зодия Стрелец трябва по-добре да обмислят плановете си. 

Адриана Пейчева
Адриана Пейчева Отговорен редактор
Новините днес