Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които имат нужда от ИНТИМНОСТ в живота си

24 януари 2022, 16:40 часа
Реклама

Всички – независимо дали са партньори или необвързани често жадуват за това интимно докосване, желанието някой да ни прегръща нежно, нежно да ни докосва, да ни желае физически и да задоволи сексуалните ни желания. Има някои хора, които се чувстват сигурни и удобно, когато става въпрос за интимност, и обикновено са топли и любящи.

Ето 4 зодиакални знака, които са склонни да бъдат подвластни на емоциите си и жадуват за интимност.

Телец

Те няма да бързат с връзките си. Но след решат, че вие сте техния човек, ще дадат всичко за вас. От друга страна, Телците очакват същото от партньора си -  да бъде открит и верен във връзката. Романтика, чувствено докосване и интимност са нещата, за които жадуват, а когато ги нямат, винаги са нащрек. Тази зодия живее за физическа връзка и няма ограничение за количеството гушкане и целувки, които желаят.

Рак

Ракът е тежък за емоциите. Те жадуват за емоционална близост и са готови на всичко, за да я изградят с партньора си.  Ракът трябва да може напълно да изрази и чувствата си, за да се чувства сигурен, обичан и свързан с партньора си. Те жадуват за сексуално преживяване, което е емоционално и нежно.

Скорпион

Скорпионите може да имат репутацията на жадуващи за физическа връзка, но те са страстни любовници, които желаят емоционална интимност. Скорпионите са доста придирчиви към това с кого смятат да имат тази връзка. Дори и да се чувстват привлечени от някого, те няма да действат бързо, освен ако не опознаят човека и не му се доверят. И след като точният човек се появи, Скорпионът се нуждае от лоялност, обич и много внимание в и извън спалнята, за да бъде напълно доволен.

Везни

Везните обичат идеята за връзка, така че търсят потенциални партньори от ранна възраст. Те обичат да изграждат интимни отношения с някого, с когото вече се познават, а не с непознат. Те са изразителни любовници и харесват еротични преживявания. Чрез интимните си отношения те откриват различни страни на себе си и развиват по-голяма увереност в това кои са.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес