Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Знаци от Вселената: 5 знака, които предвещават неочаквано богатство

11 юли 2024, 22:53 часа

Много хора мечтаят бързо да забогатеят, за да подобрят условията си на живот. Различни култури са установили вярвания и знаци, свързани с богатството и финансовото благополучие. Кои наистина работят и кои са само разни приказки?

Нека да разберем кои са те и защо.

Белязан от птица

Нашите предци са смятали птиците за пратеници на висши сили, а в Древен Рим ауспициите (от думите aves - „птица“ и specio - „наблюдавайте“) са гадания, които се извършват на държавно ниво. Следователно, падането на птичи изпражнения върху главата може да се разбира като знак за избраност. Днес има смисъл да се тълкува такъв знак като предупредителен знак, който не е обвързан с парите, той е като жълт светофар: „Внимавайте!“, споделяте експерти.

4 знака, че Вселената те подкрепя в решенията ти

Стъпил в изпражнения

Подобен знак, който озадачава. Могат ли парите да миришат лошо? Едно време можеха. „Парите не миришат“, казал император Веспасиан и въвел данък върху обществените тоалетни. „Колко малко разбираме начина на мислене на нашите предци може да се съди по факта, че в онези дни урината е била добър бизнес продукт. Те са прали дрехи в нея и дори са я използвали като хигиенен продукт.

Сърби ме дланта

Има много доказателства, че сърбежът в лявата ръка носи неочаквани ползи. Според експерт, американецът Брайън Хикс, който спечели 100 хиляди долара, говори за това. Сърбежът го подтикнал да си купи билет за късмет. Традиционно за нашите предци лявата ръка се е смятала за вземане, а дясната за даване. Следователно има смисъл да се обърне внимание на сърбежа специално в лявата ръка.

Ясни знаци от Вселената, че скоро вашите мечти ще станат реалност

Роднините не те познават

„Ако не те познаят, ще бъдеш богат“ - традиционно се смята, че ако нашите познати не са ни разпознали веднага, това е добър знак. По-скоро тук работи следният механизъм.

Фактът, че не сме били разпознати, е доказателство за нашата лична трансформация, вътрешни промени, които неизбежно водят до промяна във връзката с парите.

Сънувате реколта

Естественото изобилие в съня, било то покълнало поле с пшеница или ориз, доене на крава или събиране на мед, се счита, според добре познатите книги за сънища (има подобни мотиви, например, в книгата за сънища на Милър) като знак че човек ще се събуди богат. Любопитно е, че самите пари в съня рядко означават богатство, а по-скоро харчене. Според експерти, има смисъл да се обръща внимание на сънищата, в които има връзка с природата, с големи предмети като слон или с даровете ѝ, които ядем.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес