Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жена изчака съпруга си да почине, за да татуира цялото си тяло (СНИМКИ)

18 май 2023, 16:47 часа

Шарлот Гутенберг дълги години е омъжена, но съпругът ѝ ѝ забранява да прави каквито и да било промени във външния си вид. Той не ѝ позволява дори да се гримира или да боядисва косата си. След като мъжът ѝ умира обаче, Шарлот усеща, че моментът е дошъл и се променя до неузнаваемост.

Животът на Шарлот не е лош и тя обича съпруга си, но ѝ е трудно, защото мъжът ѝ е страшно консервативен, строг и ревнив. Всеки път, когато Шарлот иска да си направи нова прическа или да промени нещо друго във външния си вид, тя среща неговия отпор. След тежко заболяване обаче, мъжът ѝ умира. На 53-годишна възраст Шарлот се оказва вдовица... най-после свободна да прави с външния си вид това, което пожелае.

Първото нещо, което Шарлот прави, е да си подстриже косата късо и да я изруси. След това започва да се гримира, а след това се решава да си направи татуировка. След първата, винаги следва втора и трета татуировка и така до момента, в който по тялото ѝ почти не остава място без мастило. Днес Шарлот е най-татуираната възрастна жена в света, като за момента няма татуировки единствено по лицето и пръстите си.

В живота на вдовицата настъпва и друга голяма промяна. Тя открива любовта в лицето на човек, който споделя нейната страст. Случайност или не, Шарлот се влюбва в най-татуирания възрастен мъж на планетата, който също е записан в Книгата на рекордите Гинес - 81-годишният Чарлз "Чък" Хелмк. Той подкрепя напълно свободолюбивия начин на живот на жена си, а Шарлот признава, че никога в живота си не е била по-щастлива.

ОЩЕ: Колко време е необходимо, за да заздравее татуировката?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес