Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо сънувате змии: Тълкуване според Фройд, Ванга и Нострадамус

10 юли 2024, 21:02 часа

В повечето култури змиите са били третирани като слуги на злите и тъмни сили. Те бяха неразделен талисман и символ на вещици и магьосници: те олицетворяваха опасността и предателството. Само в редки ситуации им се приписваше мъдрост.

Тълкуване на сънища от 21 век: Защо жените сънуват змии?

·       Ако сте сънували отровна змия, това означава, че сред вашите приятели има човек, който ви желае зло. Съновникът на 21 век съветва да бъдете  тактични с врага, защото завистливият човек може да има голяма сила и влияние.

·       Ако насън змия лежи на топка в краката ви, това означава, че имате някакви страхове, свързани със здравето ви. Бъдете разумни, но без паника.

·       Ако една жена сънува, че е успяла да избяга от „прегръдката“ на змия, това е отличен знак. Това означава, че в действителност ще се справите с всички възложени задачи.

·       Също така се смята за добра поличба, ако убиете змия насън. Такъв сън означава победа над врагове и недоброжелатели.

·       Змия в леглото, напротив, означава големи проблеми.

Нормално ли е да имаме сънища всеки ден и могат ли те да бъдат контролирани

Тълкуване на сънища на Нострадамус: тълкуване на сънища, ако змията е многоцветна

·       Жълтата змия  е символ на жлъч и хитрост. Тези качества притежава определено лице от най-близкото обкръжение.

·       Черна змия  - в действителност над вас виси заплахата да останете без финансови средства или, още по-лошо, без покрив над главата си.

·       Бялата змия е символ на болест и нещастие. Ако успеете да я убиете насън, в действителност ще победите 100% враговете и злобните си критици.

·       Зелената змия  е двусмислен символ. В повечето случаи това означава предателство , измама, завист и дори смърт. Също така змия от този цвят означава хитър женски съперник. Но има и трето значение - най-приятното. Изумрудената змия означава мъдрост и нов живот.

Какво означават сънищата с починали

Съновник на Ванга: защо сънувате за змия?

·       Ако сте видели змия във водата насън, това е добър знак - скоро ще срещнете влиятелен човек, чийто авторитет ще ви помогне в живота.

·       Ако насън сте газили река и сте видели змия наблизо, това означава, че ще изпитате приятно вълнение в очакване на чиста радост.

·       Да видите усойница да пълзи към водопой  означава, че някой от вашите роднини или стари познати планира зло срещу вас. Този човек ще се опита да вземе парите ви.

·       Да видите малки змии насън също е лоша поличба. Такъв сън предупреждава за предателство от хора, на които имате доверие.

·       Ако насън сте станали свидетели на водна змия, която яде жаби, това означава, че в близко бъдеще определен човек ще ви повлияе. Неговите възгледи за живота или за всяка ситуация могат радикално да променят вашите вярвания.

·       Да видите топка змии  означава, че наоколо има много хора с мрачни мисли и лоши намерения. Желаят ви болест и смърт. След като сте видели такъв сън, знайте, че сега не е най-доброто време да бъдете откровени. Бъди внимателен.

·       Ако змия се свива в пръстен насън, това означава, че недоброжелателите чакат момента да ударят.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес