Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо не можете да се разведете по време на коридора на затъмнението 2024 г.?

05 октомври 2024, 06:00 часа

Коридорът на затъмненията е специален астрологичен период, когато слънчевите и лунните затъмнения се случват едно след друго. През 2024 г. този период обхваща края на септември и началото на октомври и засяга знаците Овен и Везни. Това е време на интензивни емоции и промяна, което го прави особено важно за личните отношения. Тези дни е по-добре да се въздържате от решения за раздяла.

 

Какво е коридор на затъмненията

Още: Как може затъмнението да повлияе на бременността?

Коридорът на затъмненията е период, когато затъмненията се случват едно след друго. Тези космически явления носят не само забавление, но и мощни трансформации. Затъмненията могат да разкрият скрити аспекти на една връзка, поради което е важно да подхождате предпазливо към проблемите на любовта и раздялата. 

 

Защо не можете да се разведете през този период

1. Емоционална нестабилност

Още: Как едно затъмнение спаси Христофор Колумб и неговия екипаж от гибел

По време на затъмнения често възникват силни емоции и прозрения, които могат да доведат до импулсивни решения. Лесно е да видите недостатъците на партньора си или да осъзнаете, че нещо не е наред, но да правите изводи през този период означава да рискувате необратими последици.

 

2. Кармичен аспект

Затъмненията са свързани с възлите на съдбата, което прави всички събития в този момент кармични. Това означава, че вашите действия могат да имат дългосрочни последици. Раздялата, започнала през този период, може да се окаже спонтанна и основана на временни емоции.

Още: Влияят ли затъмненията върху нашия хороскоп?

 

3. Време за себеоткриване

Коридорът на затъмнението е идеалното време да анализирате чувствата и отношенията си. Вместо да вземате радикални решения, по-добре е да се заемете със себепознание и размисъл. Воденето на дневник или медитацията могат да ви помогнат да осъзнаете какво е наистина важно за вас.

 

Как да се държим в отношенията по време на затъмнения

·       Отложете решенията. Изчакайте няколко седмици след затъмнението, за да утихнат емоциите ви и преценете трезво ситуацията.

·       Фокусирайте се върху себе си. Отделете време за саморазвитие, правете йога или разходки на чист въздух.

·       Обсъдете вашите преживявания. Говорете с приятели или семейство, за да получите различни гледни точки за вашата ситуация.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес