Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Уморена англичанка“: Как да носите есенния тренд с комфорт и стил

25 октомври 2024, 18:00 часа

Есен 2024 обещава да бъде наистина уютна и спокойна, а новата модна тенденция потвърждава това на 100%. Запознайте се с образа на „уморената англичанка“, или по-точно „изтощената англичанка“, който завладя не само TikTok, но и гардеробите ни.

 

Мега популярна есенна тенденция, която ще се хареса на всеки

Още: 15 неща, които една истинска жена трябва да има в гардероба

Тази тенденция е точно за комфорт, мекота и най-важното - липсата на каквито и да е усилия. В края на краищата няма нищо по-привлекателно от това да изглеждате естествено, без лъжа или излишен блясък.

Гардеробът на „уморена англичанка“ е изпълнен с пуловери с големи размери, жилетки, в които искате да се увиете, и палто с ефекта „намерено на тавана, но изглежда шик“. Такива неща, сякаш откраднати от раклата на баба ви, ви напомнят за детството, когато комфортът беше най-важен, а модата беше някъде далеч отвъд хоризонта.

Сега е време да се въоръжите с основен гардероб, който ще създаде същия ефект на случайна небрежност. Тайната е да се съсредоточите върху удобни и практични дрехи, които могат да бъдат наслоени. Водолазки, жилетки, обемни шалове - шаловете, сякаш с магия, стават най-добрите ви приятели през този сезон.

 

Още: Вече не е актуално: 5 дънкови поли, които ще излязат от мода през 2025 г

Небрежността е новият шик

Помислете колко удобни могат да бъдат плетените пуловери, носени със или без панталон, като страхотно одеяло, което можете да наметнете върху раменете си, за да предпазите студените пориви на есенния вятър. И не забравяйте за жилетките и палтата, които изглеждат така, сякаш току-що сте ги взели от любимия приятел.

 

Как да носите правилно „уморена англичанка“

Още: Дрехи и аксесоари, които състаряват жените с 10 години

·       Слоеве, слоеве и още слоеве. Не се страхувайте да наслагвате дрехи една върху друга. Този сезон, колкото повече слоеве, толкова по-добре. Дълги жилетки, големи пуловери и уютни шалове ще създадат перфектната визия.

·       Плетени чудеса. Обърнете внимание на плетените изделия – те не само ще ви стоплят, но и ще добавят необходимата доза небрежност към визията ви. Роклите, пуловерите и дори плетените поли са модерни.

·       Шаловете са задължителни. Големите и топли шалове са не само аксесоар, но и важен елемент от стила. Те могат да бъдат вързани по различни начини, което ще придаде на визията ви особен чар и разнообразие.

·       Не забравяйте за обувките. Обувките трябва да са удобни и практични. Тъй като тенденцията предполага релаксация, изберете уютни боти с удобни подметки или обемни ботуши.

·       Цветове и десени. Небрежността не изключва ярки акценти. Комбинирайте цветни и шарени елементи, за да добавите разнообразие към есенната ви визия. Не се страхувайте да смесвате щампи и цветове - това ще добави индивидуалност.

Тенденцията „уморена англичанка“ е не само стил, но и комфорт. Обличайте се удобно и спокойно, насладете се на есенните дни и не се притеснявайте колко перфектно изглежда тоалетът ви. Основното е да се чувствате комфортно и да сте в хармония със себе си. Този сезон безпорядъкът е новата шик тенденция и можете да му се насладите максимално!

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес