Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са 3 – те предмета, които ви обричат на СТРАДАНИЕ, ако ги загубите

12 ноември 2021, 09:25 часа
Реклама

Едва ли има човек, който никога да не е губил вещ. Съществуват обаче 3 предмета, които не е препоръчително да губите, защото ще бъдете обречени на страдание.

Бъдете наистина внимателни, когато става въпрос за тези 3 предмета:

1. Ръкавици;

Ръкавиците са аксесоар, който добавяме към тоалета си през студените зимни дни и вечери. Те имат способността да попиват от енергията на своя притежател. Счита се, че ако изгубите ръкавици, това може да значи влошаване на здравословното ви състояние.

Домашни поверия: Как да изплашите нещастието и да привлечете благополучи

Според поверията загубата на ръкавици може да доведе още до провал на работното място, както и проблеми в семейството. Дръжте ги на място, където винаги да са ви пред очите.

2. Годежен пръстен или брачна халка;

Езотериците са категорични, че ако човек загуби брачната си халка или годежния пръстен, много скоро ще му се наложи да премине през развод. Когато това бижу бъде загубено, това означава, че връзката с брачната половинка е прекъсната.

За предпочитане е да не сваляте пръстена от ръката си, когато сте на обществени места. Ако поради някаква причина халката ви е станала голяма и лесно се вади от пръста, най-добре побързайте да посетите златар, който да коригира размера й.

3. Копче.

Това е третият предмет, за който се счита, че ще ни обрече на страдание, ако го загубим. Разказва се, че загубено копче е равностойно на неприятности в личен и професионален план. Възможно е да се превърнем в жертва на измамни схеми. Бъдете наистина внимателни и не допускайте загубата на тези 3 предмета, ако не искате да ви сполетят беди.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес