Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топ трик за успешно пазаруване на Черния петък

12 ноември 2021, 06:00 часа

Ноември е месецът с най-големи разпродажби. Мнозина очакват с нетърпение Черния петък, за да се сдобият с мечтаната вещ на по-ниска цена.

Но за съжаление, често отстъпките се оказват нереални. И за да не паднете в капана на недобросъвестни търговци, добре е да сте наясно с един трик. Направете си списък с желаните продукти отсега. Проверете какви са цените им в момента. Много търговци умишлено завишават цените преди Черния петък. 

Ако си направите списък с желаните продукти и техните цени, няма да попаднете в капана на нереални промоции. Но преди всичко, това ще се отрази положително на бюджета ви - по този начин ще се въздържите от покупката на стоки, които просто не са ви нужни.

Ето кои са продуктите, които е най-изгодно да се купуват на разпродажби.

Такси за курсове и онлайн обучение

Много често по време на Черния петък отстъпката в тези при тях достига 50%. Така че, ако отдавна сте искали да научите нещо ново, но не сте имали достатъчно средства, сега е моментът да реализирате желанието си.

Електроника

Ако отдавна искате да смените телефона, компютъра си или друг уред у дома, Черният петък е най-доброто време за това. Просто добавете желаните артикули в "любими" и започнете да следите цените им.

Дрехи

Разгледайте старите колекции на любимите ви марки за дрехи.

По време на Черния петък много от тях се предлагат с максимална отстъпка. Моментът е подходящ за покупката на якета и палта на изгодна цена.

Аксесоари

Аксесоарите като чанти, куфари и колани почти никога не се предлагат на намаление. Изключение е периодът на Черния петък.

Спокойно може да си купите нещо, за което сте мечтали от дълго време. Сега е най-подходящият момент за това.

Самолетни билети

В това време на годината самолетните билети са най-евтини. Възползвайте се от това и организирайте предварително предстоящата ви почивка.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес