Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези зодии ще ви изненадат със своята СТРАСТ

05 октомври 2022, 23:00 часа

Всеки от 12-те знака на Зодиака има ясни личностни черти. Но при кого е страстта? Кои са най-страсните и динамични зодии?

За някои слънчевият знак, под който сме родени, не винаги дава най-добра индикация за личността, то за други дава вярна информация дали са страстни и наситени с емоции.

Най-често страстните звездни знаци са огнените знаци - но може някои да ви изненадат.

Любовта между тези зодии е вечна

Най-страстните зодии

Овен

Огненият знак на Овена е на ръба между гнева и страстта. Има силна енергия, управлявана от Марс – планетата воин. Тези хора бързо палят и се ядосват, но и също така много бързо и лудо обичат.

Въпреки че не винаги са готови да се установят, те са много романтични и имат намерение да спечелят обич на обекта на своите желания, като дадат всичко от себе си.

Скорпион

Ако имате един или двама Скорпиони в живота си, ще знаете, че тези пламенни водни знаци са интензивни. Те са страстни любовници, винаги си разнообразяват и рядко скучаят. Тези емоционални хора могат да бъдат донякъде пристрастяващи. Ще се връщате при тях за още и още.

Зодиите, които обичат от сърце

Лъв

Лъвовете като един огнен знак са ярки, шумни, изпълнени с живот. Те не се срамуват да кажат и покажат какво искат и внасят интензивност във всички области на живота си. Те са щедри в начина, по който дават - и като цяло са много внимателни хора. Много е лесно да се поддадеш на харизматичния и страстен Лъв.

Везни

Везните се управляват от Венера, планетата на взаимоотношенията. Колкото и да се опитват да го скрият, Везните са пълни с интензивност и страст, когато открият точния човек. Но едно малко нещо може да спре завинаги огнената им интензивност. Внимавайте да не грешите покрай Везните.

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес