Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Телефонът му и ти: тънката линия помежду ви

25 юли 2022, 08:55 часа

Изкушаваш ли се да провериш телефона му? А чудиш ли се дали е редно? Ето какъв е отговорът!​

Със сигурност всяка жена се е озовавала в такава ситуация – мъжът е под душа, или пък спи спокойно, или е отишъл до магазина, като е оставил телефона си. И това е един доста изкушаващ момент… Чудиш се дали да погледнеш? Или да запазиш личното му пространство? Чудиш ли се какво да направиш?

Ако го провериш, най-после ще можеш да бъдеш сигурна, че той ти е верен. Ако пък има какво да крие – най-после ще го разбереш. Но пък ако те хване... А и още нещо – все пак връзката се гради на доверие. Ако не вярваш в него, тогава трябва ли изобщо да сте заедно?

Не е лесно да решиш, когато ти се прииска да разгледаш кореспонденцията на половинката си и да провериш с кого е разговарял, най-вече – ако ти се отдаде възможност да го направиш.

Днес мобилният телефон е неразделна част от нашето ежедневие. Вече се превърна в един вид своеобразно продължение на тялото ни и всички като че ли ни е страх да останем без него. Всичко ни е там! А ако телефонът ни се озове в някой друг, това може да се окаже опасно.

Преди да се изкушиш да ровиш в телефона му, първо си отговори на следните въпроси: Наистина ли си готова да се изправиш пред онова, което е възможно да видиш там? Какво ще последва, ако попаднеш на провокативна информация?

Все пак е напълно разбираемо, ако човек, който твърди, че те обича и ти си единствена за него, си е сложил парола на телефона, компютъра и таблета и не изпуска  телефона си от ръка, логично е да си помислиш, че очевидно има какво да крие. Най-добрият начин да изясниш ситуацията е директно да го попиташ какво толкова тайно има в телефона му, че го пази така усърдно.

Друго много важно нещо е да има баланс: ако ти не криеш телефона си, не би трябвало и партньорът ти да крие своя от теб. Бъдете внимателни с „шпионирането“, защото понякога един съвсем безсмислен есемес, който бъде прочетен без разрешение, е възможно да се превърне в пътя към разрушаването на една връзка.

Ако все пак знаеш паролата и твърдо си решила да провериш телефона му, в никакъв случай не пропускай да затвориш приложенията, които си разглеждала, защото в противен случай доста бързо ще бъдеш разкрита!

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес