Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съдбовни обрати за 6 зодии в началото на пролетта

22 февруари 2022, 16:35 часа

Началото на пролетта ще доведе до големи промени в живота на 6 зодии.

Близнаци

Представителите на този знак най-после ще имат възможност да обърнат внимание на близките си и да изградят хармонични отношения с тях.

Плановете им може да претърпят промяна и да се наложи да се посветят изцяло на любимите си хора. Съветът към тях е да изчакат и да не действат прибързано.

Рак

Всички проекти на Раците ще бъдат успешни и през пролетта дори е възможно да получат повишение.

Ако проявят воля, няма да им се налага да променят плановете си.

Лъв

С настъпването на новия сезон Лъвовете ще трябва да приключат всички спешни дела и да коригират допуснатите грешки.

С идването на пролетта пред тях ще се открие възможност да започнат нещо ново. Важно е да не потъват във фантазиите си, за да не загубят връзка с реалността.

Везни

Със затоплянето на времето душата на Везните ще започне да копнее за романтика. Но те не трябва да забравят за практичността. За щастие през този период Везните ще имат късмет и някои от проблемите им ще могат да бъдат разрешени с помощта на съдбата.

Но те трябва да запазят чувството си за мярка, защото дори най-здравият алтруизъм няма да оправдае очакванията им.

Стрелец

На Стрелците ще им се наложи да разрешат всички проблеми, които са отлагали във времето. През пролетта ще трябва да направят равносметка и да покажат на какво ги е научила съдбата.

В личния си живот е препоръчително да бъдат внимателни и да избягват острата критика. Особено опасно за тях е да започват конфликт с родителите си.

Риби

Рибите ще получат интересно предложение на работното си място, което не трябва да отказват, защото това ще изиграе голяма роля в бъдещето им кариерно развитие и техния живот като цяло. 

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес