Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Страхотни пожелания за 8 март за приятелка

07 март 2022, 15:57 часа

На 8 март дамите се чувстват истински специални. Те сияят по-силно от всякога. Красотата им не остава незабелязана, а нежността, която е неизменна част от тях, прави впечатление на всеки.

На 8 март всяка една жена има пълното право да празнува. Не забравяйте да зарадвате с мило пожелания някоя от своите приятелки.

Ето и какви пожелание за 8 март за приятелка сме подготвили за вас:

1. На теб приятелко любима ти пожелавам да се чувстваш обичана, ценена, уважавана и желана. Нека твоята половинка те носи на ръце и ти благодари всеки ден за това, което си ти. Честит празник!

2. Честит празник, прекрасни дами! Желая да бъдем все така задружни приятелки, да се обичаме помежду си и да радваме света с нашия смях, позитивизъм и очарование. Нека половинките ни да ни ценят и никога да не ни приемат за даденост.

Полезни подаръци за 8 март

3. Мила приятелко, честит 8 март. Пожелавам ти най-вече любов, защото без нея сме загубени. Остани си все така невероятно нежна, мила, прецизна и деликатна. Ти си като един изящен порцелан, който никога не ще престане да радва с красотата си.

4. На моята приятелка днес желаят да не престава да сияе и да се чувства безкрайно обичана, ценена и уважавана. Ако някога ти липсва самочувствие или увереност, аз ще ти помогна да си ги върнеш отново. Обичам те!

5. 8 март е празник на всяка една жена! Пожелавам ти да бъдеш очарованието в живота на своята половинка, да си глезена и обичана. Да ти говорят с внимание и да те гледат с обожание!

6. На моята приятелка днес желая да бъде по-ценена от всякога и по-обичана от всеки друг. Винаги в живота й да има щастие и никаква следа от тъга!

7. Честит март, приятелко добра. Остани си такава, каквато си – невероятно мила, талантлива, обичана и способна да обича до мозъка на костите си. Бъди желание!

8. Мила моя приятелко, ти си великолепие, магнетизъм, очарование, блян. Ти си вълшебство и обожание. Не спирай да красиш света – това е твоята мисия!

9. Ден вълшебен е днес! Честит 8 март, мила приятелко. Обич давай и обич получавай. Бъди желана и ценена!

10. За теб приятелко любима днес аз откъснах този букет. С желание ти го поднасям и на глас произнасям да бъдеш щастлива, обичана и ценена. Честит празник!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес