Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Силен коментар от фен на Кобрата

09 май 2016, 15:35 часа

Мачът между Кобрата и Чисора предизвика истински фурор сред българските фенове на спорта. Изляха се лавини от хвалебствени коментари по адрес на Кубрат Пулев, който грабна европейската титла и затвърди любовта и респекта на феновете си.

Попаднахме на коментар от голям фен на Кобрата, който решихме да споделим с вас:

"Браво на един голям спортист!

Никога не съм бил фен на конкретен спорт и не защитавам сляпо всяка българска спортна изява. Не съм от онези родолюбци, които стават и си лягат развявайки българското знаме. Но определено се намери един човек, към който изпитвам огромен респект.

За него няма да чуете, че е сбил в някоя софийска дискотека, нито ще разберете нещо за личния му живот. Той не участва в риалити формати, не дава кухи и безмислени интервюта, нито парадира със славата си.

Той е боец по душа и боец на ринга. Никога не е свалял българското знаме от раменете си и никога не е криел откъде идва. С гордост винаги е заявявал... БЪЛГАРИЯ!

Едни го подрепят, само когато бие, други не ценят успехите му, трети никога не са гледали и един цял негов мач. Но когато бие... цяла България става на крака и решава, че е герой. А къде сте, когато губи? Истински уважаваш някой, ако го подкрепяш еднакво, когато е в калта и кога е сред звездите.

За истинските ти фенове, Кобра, ти си ГЕРОЙ във всеки един момент от кариерата ти. Силен, смел, добър по душа и верен на себе си! Никога не променяй същността си, защото малко останаха като теб.

РЕСПЕКТ!"

А. Антонов

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес