Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Поверия за пълно портмоне - как да привлечем парите?

09 септември 2023, 10:33 часа
Реклама

Мнозина се интересуват какво да поставят в своя портфейл, за да привлекат пари, и дали има специални талисмани за това. Наивно е да се вярва, че амулет или талисман в портфейла може да увеличи доходите на човек, който не иска да работи - но такива предмети оставят надежда за възможно бързо обогатяване на хората, които вярват в чудеса. Въобще, всеки талисман има магическа сила само, ако човекът, който го използва, искрено вярва в свещената му сила. За скептиците е напълно безполезен.

Има множество известни амулети за привличане на пари. Ето най-често срещаните.

Дафинов лист

В древна Гърция това растение – лавровият (дафиновият) лист, било символ на смелост, успех и воля за победа. По-късно съвременните магове започват да го даряват със специална сила, която може да привлече пари към онези, които носят листата му в портфейла си. Препоръчително е да изберете уединено място в портфейла за този амулет така, че да не докосва парите и да не се вижда от непознати.

Когато листът изсъхне така, че стане крехък и чуплив, се сменя с нов. Но трябва да се има предвид, че дори мощно заклинание няма да помогне, ако човек не полага усилия да подобри положението си. Важно е да вярвате, че този ритуал е в състояние да ви донесе успех - само в такъв случай енергията на лавъра ще работи за привличане на пари в портфейла ви.

Поверия за врабчетата - добър или лош късмет носят?

Котешки мустак

Котешкият мустак също се счита за отличен талисман, който ефективно привлича пари. Можете обаче да поставите котешки мустак в портфейла единствено, ако е паднал сам от животното. Отрязаният мустак няма нужната енергия. Важно е да се гарантира, че омагьосаният котешки мустак не се вижда в портфейла и не се забелязва от други хора.

Привържениците на китайската философия могат да избират йероглифи, които съответстват на богатството във философията „фън-шуй“. Такива знаци се носят в чанта, гравирани върху метал или издълбани на дърво, което помага за привличане на големи суми.

Има огромен брой образно-символни талисмани, които помагат да привлечете пари в портфейла си.

Катинарче

Това е амулет, който здраво запечатва вашите пари от непредвидени разходи и загуби. Ключето от катинара пази парите ви в портфейла, а катинарът ги държи в дома ви.

Банкнота

Неразменяема банкнота се счита за късметлийска, ако съдържа в цифровата серия датата на раждане на собственика си или няколко знака, свързани с неговите инициали. Много хора предпочитат да държат за талисман долар или по-голяма банкнота.

7 работещи поверия, които ще привлекат любов и щастие

Мента

Това растение не само принадлежи към лечебните билки, но е и мощен амулет, който привлича пари и богатство в къщата. Езотериците вярват, че тя е в състояние да повлияе на финансовите потоци на човек, който носи нейни листа в портфейла си.

Рядка колекционерска монета

Такива монети перфектно привличат пари. Банкноти от 2 долара също са добър талисман, но по принцип са рядкост.

Бобени зърна

Тази зърнена култура е надарена със силна енергия, която привлича богатство. Много нации отдавна имат култ към бобените зърна като символи на просперитет.

Канелена пръчица

Съвременните медиуми дават на пръчиците канела способността да пренасочват паричните потоци към портфейла ви. Канелата, поставена в него, ще създаде мощна аура на парично привличане.

Някои хора са сигурни, че използването на талисмани в портфейла им е помогнало да се измъкнат от бедността и е стимулирало промени в живота им. Други вярват, че само упоритата работа донася успех и отваря пътя към богатство и просперитет. Всеки решава сам дали да вярва в амулети за портфейл, които привличат пари или не. Но ако мислите по този въпрос, е време да започнете да променяте живота си – пък макар и с такъв необичаен метод за привличане на пари.

Любомир Атанасов
Любомир Атанасов Отговорен редактор
Новините днес