Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пожелания за 8 март за мама

07 март 2022, 13:27 часа

8 март е магичен ден. Всяка една майка заслужава да бъде поздравена с най-милото и съкровено пожелание. Да се почувства обичана, ценена, уважавана. Днес за вас сме подготвили мили и трогващи пожелания, с които да породите вълнения у вашите майки и да им благодарите за предаността, всеотдайността и грижовността.

Най-милите пожелание за 8 март за мама:

1. Мила мамо, днес е твоят ден – вълнуващ и прекрасен като теб самата. Обичам те безрезервно и ти желая да продължаваш да блестиш като слънцето и да красиш света с присъствието си.

Полезни подаръци за 8 март

2. Мама е най-святата думичка на света. Мама е човекът, който ни е дал живот. Човекът, който непробудно е стоял до креватчето ни, когато сме имали нужда от нея. Тя е ангел, слязъл от небето, за да прави чудеса. Обичам те, мамо. Бъди горда и щастлива.

3. Денят на мама е! Най-святата фигура в живота ни. Човекът с ангелско сърце и дяволски нежна прегръдка. Бъди здрава и щастлива, мила мамо. Нека в очите ти блестят сълзи единствено от щастие.

4. Честит Осми Март, мила мамо. Ти си най-прекрасната майка на света. Бъди обляна в нежност и парфюмирана с щастие. Бъди горда, бъди ценена, бъди това, което си – неповторима.

Страхотни пожелания за 8 март за приятелка

5. Горда съм, че точно ти си моята майка и точно теб съм избрала аз. Щастлива съм, че съм раснала в твоите ръце и съм била част от теб. Ти винаги ще си най-ценната фигура в моя живот. Никой не е в състояние да измести една майка. Тя е човекът, който ражда нов живот! Честит 8 Март, мила мамо.

6. Мила мамо, ти си едничка и на света най-добричка. Обичам те и денем, и нощем. Желая ти цялото щастие на света. Бъди здрава и винаги се усмихвай широко, защото светът има нужда от теб, а аз най-много. Честит празник, мамо!

7. За мама съм способна да направя всичко. Тя е моят ангел в тялото на човек и за всяка рана ще намери лек. Мила мамо, бъди неотразима всеки ден и помни, че винаги ще съм ти благодарна за това, че си ми подарила живот!

8. Мила мамо, честит 8 март. Днес за теб откъснах аз букет. Уханието нежно на теб ще подаря и с мили думи денят ти ще озаря. Обичам те безкрайно много!

Пожелания за 8 март за баба

9. Денят на мама е. Ценете я, уважавайте я и помнете, че единствено майката е вярна до гроб. Бъди здрава, мамо! Усмихвай се и блести по-силно от слънцето!

10. На мама днес щастие ще подаря и ще й напомня, че тя е най-обичаната жена на света. Мила мамо, честита бъди. Благодаря ти, че ти си моята майка!

Oще пожелания за 8 март

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес