Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Незабавно изхвърлете тези вещи, ако са останали от бившия

05 септември 2022, 20:22 часа

Раздялата е трудна за всеки от нас и е особено трудно да се вглеждаме във всички спомени, останали от човека, след като си е тръгнал. Всъщност понякога се оказва много отпускащо и полезно да изхвърлите вещите на бившия си, но не бива да действате импулсивно и да разрушавате наистина ценни и значими подаръци.

Кои вещи на бившия може незабавно да премахнете от дома си след раздяла?

Хигиенни принадлежности

Сред тях се нареждат четката за зъби, самобръсначката, гребена и всичко, което той е използвал за хигиената си. Едно, че не е особено хигиенично да остават дълго време неизползвани в банята до вашите принадлежности и второ, че те постоянно ще ви напомнят за липсващия им притежател.

Снимките ви

Снимките носят много спомени и обикновено ние поставяме в дома си различни изображения от пътешествия, прекрасни споделени мигове, изненади и т.н. - ако обаче ги задържаме дълго време след раздялата, едва ли някога ще я преодолеем. Те може да ни вдъхват надежда, че бившият ще промени решението си, ще се върне при вас. Снимките само засилват негативното ви настроение сега и ви натякват, че тогава сте били много по-щастливи. 

Определено ви съветваме да ги премахнете от погледа си възможно най-бързо, а когато вече “раната” е зараснала - може да се върнете към тях и да ги разглеждате с благодарност.

Вечеря с бивше гадже е сериозен повод за ревност

Общи неща

Такива са например тениски с вашия лик, чаши за двойки, възглавници със сърца или инициали - всичко, което ви напомня, че сте имали връзка с този човек. Особено на първо време те могат да засилят болката ви, постоянно да ви напомнят за бившия ви партньор и заради тях да не можете да излезете от депресията дълго време. Затова най-скоро се отървете от всички тези романтични подаръци и вещи за двойки.

Освежете дома си

Факт е, че след тежка раздяла всяка от страните се опитва да направи голяма промяна в живота си, с която да даде начало на новия етап от житейския път. Както всички знаем, повечето жени залагат на промени във външния си вид - и най-вече от тази раздяла страда косата. Но ние ще ви дадем по-добър съвет преди да вземате импулсивни решения, свързани с вашата красота. По-скоро променете мястото, на което сте прекарвали най-много време заедно в дома ви - променете цвета на стените, махнете снимките, направете нови декорации, сменете завивките - измислянето на интериорни идеи ще държи съзнанието ви заето, а самото обновяване ще успокои емоционалното ви състояние.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес