Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Народните поверия казват кога можете да вземете пари назаем

25 май 2023, 10:11 часа
Реклама

Съвременният свят е устроен по такъв начин, че парите играят много важна роля в него. За да постигнете успех, не е достатъчно просто да сте обикновен трудолюбив човек. В този случай на помощ идва народната мъдрост, която учи как правилно да се борави с парите, така че да се печелят. Съобразявайки се със суеверията, късметът ще стане чест гост в семейството.

Как да задържите парите в дома си и джобовете ви никога да не са празни?

• Нарастващата луна е важен период от време, в който е необходимо да си направите правило да привличате пари в дома си. Популярно суеверие казва, че човек не трябва да се разделя със средства по време на нарастващата луна. В противен случай подобни действия отдалечават човека от печалба и богатство.

15 народни поверия за много пари

• Когато човек реши да заеме някаква сума на приятеля си, трябва да знае, че те се дават само когато слънцето грее ясно. Не можете да давате пари назаем през нощта или след залез слънце.

• Друг важен знак са парите за погребение. Такъв жест привлича нещастие. Освен това, не давайте последните си средства, в противен случай човек ще има проблеми.

• Ако човек даде парите назаем на приятел в неделя, тогава поверието казва, че те може да не се върнат обратно.

20 бабини поверия за МНОГО пари

Народна мъдрост кога не трябва да се вземат пари назаем

• С настъпването на пълнолунието човек не трябва да взема и да дава пари на никого. Но би било ужасна грешка да поискате средства назаем. Такива действия могат да доведат до провал, който ще отклони успеха от човека за дълго време. След това ще настъпи период на финансови проблеми.

• Нова година е важен период, когато човек трябва да премине в нов период от време без дългове. В противен случай през цялата година ще има финансови проблеми.

• Неприятелските отношения са знак за отказ да вземете пари от човек. Подобен акт не само ще създаде неудобна атмосфера, но и може да остави негативизъм върху човек.

• Народните поличби гласят, че вторник не е време за вземане на пари назаем. Защо има такава забрана, никой не знае със сигурност, но се знае от древни времена.

• Друга забрана за вземане на пари назаем е 29 февруари. През този период не се препоръчват активни действия с пари. Специалистите смятат този ден за енергийно нестабилен и опасен за финансите.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес