Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-загадъчните и потайни зодии

12 февруари 2021, 08:20 часа

Всеки от нас има своите тайни. Но според астролозите 5 знака на зодиака са същински експерти в поддържането на мистерия. Ето кои са най-потайните зодии.

5 място: Водолей

Представителите на тази зодия отлично разбират околните. Но те предпочитат да допускат само най-близките си хора във вътрешния си свят. В непознато общество Водолеите често изпадат в „пълно безсъзнание“ или просто спират да поддържат разговора.

4-то място: Скорпион

Родените под този знак отлично знаят какво, на кого и как да разкажат за себе си. Освен това те са наясно как да пазят тайните на другите хора, за да могат след това да използват компрометиращи факти срещу тях за лична изгода. Факт е, че Скорпионите възприемат живота като една голяма интрига.

3-то място: Козирог

Дори за най-близките и скъпи хора, вътрешният свят на Козирозите е загадка. И всеки опит на околните за „влизане в душата“ на Козирога се потиска от него деликатно и същевременно с голяма доза решителност.

2-ро място: Риби

Въпреки че представителите на този знак са готови да споделят чуждите тайни с всички, те майсторски крият своите тайни.

Щом става въпрос за техните чувства и преживявания, Рибите или лъжат, или изцяло сменят темата.

1-во място: Рак

Дори не можете да си представите колко комплекси, проблеми и фобии са скрити зад усмивката на Раците.

Представителите на този знак могат да заблуждават хората около себе си в продължение на години и да не разкрият пред тях какво всъщност таят в душата си.

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес