Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрите и най-неподходящите партньори за вашата ЗОДИЯ – част 1

03 март 2022, 23:20 часа

Истината е, че не може да се каже кога ще се случи тази единствена по рода си връзка или какво ще е необходимо, за да има искри между две души. Въпреки това, астрологията и хороскопите имат за цел да насочват всички зодиакални знаци към правилния път към тяхното бъдеще - и истинската любов. Така че, ако търсите потенциален романтичен кандидат, може да искате да вземете предвид това, което астролозите имат да кажат за зодиакалната съвместимост. Въпреки че всяка зодия има привлекателни качества, не всички от тях работят добре заедно.

Разбира се, това не означава, че ако вие и вашият партньор имате противоречиви знаци, трябва просто да вдигнете ръце и да се отдалечите. Дори астролозите предупреждават своите последователи да не се разделят с половинките си заради тази информация. В живата реалност човек има няколко основни знака, така че слънчевият знак няма да е единствената индикация дали една двойка е съвместима. Така че, дори ако вие и вашият партньор не си съвпадате първоначално, не се отчайвайте! За най-добри резултати с тази информация сравнете няколко разположения в диаграмата, като лунни знаци (емоционална съвместимост), знаци Венера (любовна съвместимост) и знаци на Марс (химия). Познаването и разбирането на други части от вашата рождена карта, като вашия изгряващ знак, може да ви помогне да разберете тези нюанси.

Но що се отнася до съвместимостта между слънчевите знаци, ето как обикновено протичат сърдечните въпроси.

Овен (21 март – 19 април)

Овенът е доминираща личност. Хората от този знак са склонни да бъдат нетърпеливи и готови да поемат водещата роля; те са изцяло за действие и ще се сблъскат с проблеми челно. Когато става въпрос за романтични отношения, те се нуждаят от някой, който няма да им пречи. Овенът търси преди всичко партньор, който ще насърчи външното им изражение и няма да потисне жарта им за живот. Разбира се, това не означава, че искат и някого без никакво собствено мнение. Идеален партньор би бил някой, който знае как да се справя с Овен, без да се блъска.

Съвместими знаци

Стрелецът е страхотен спътник, защото хората от този знак са приключенски настроени и общителни; двамата ще поддържат енергията на другия. Близнаците са добър партньор по подобни причини, докато Везните също могат да изградят връзка, основана на взаимно уважение и разбиране.

Несъвместими знаци

Овенът е твърде бик за знаци като Скорпион и Рак. Девата също би била неправилна връзка, защото двамата постоянно ще се сблъскват за това, което виждат като правилния начин на действие. Последното нещо, което искате, е да бъдете стресирани във връзката си.

Защо е трудно да изневериш на тези ЗОДИИ

Телец (20 април – 20 май)

Фиксираният земен знак на Телец е доста настроен. Понякога това може да означава, че Биковете са упорити, но на по-дълбоко ниво те са сигурни кои са и какво искат. Телецът търси преди всичко партньор, който ще оцени тяхното темпо, страстта и желанието им да задържат вътрешното си съзнание и сила. В буквален и преносен смисъл Телецът е скала за истинската им любов и ще застане до тях независимо от всичко.

Съвместими знаци

Другите земни знаци, Козирог и Дева, чудесно пасват на Телец, тъй като споделят една и съща фундаментална природа. (Това е основно същността на зодиакалната съвместимост.) Ракът също е добър избор, защото те са също толкова страстни и грижовни като Телците и приемат своята отдаденост към любимите си хора еднакво сериозно.

Несъвместими знаци

Тъй като Телецът обича изобилието и чувствеността, този знак не оценява показните неща, когато става въпрос за връзки. Лъв, Водолей, Скорпион и Стрелец са твърде възбудими за Телец, който предпочита по-заземен темперамент.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците обичат да се забавляват и са склонни да бъдат трудни за определяне. Те отиват там, където вятърът ги отвежда и имат нужда от партньор, който е също толкова пъргав. Близнаците искат партньор, който ще насърчи свободната им мисъл и ще отиде с тях в мини-приключения, които позволяват на добрите моменти да се развият.

Тези ЗОДИИ ще ви кажат всичко директно

Съвместими знаци

Като човек, който може да види две страни на всеки спор, Везните са напълно подходящи за Близнаците. Там, където някои биха могли да нарекат Близнаците двулики, Везните разбират, че в тях има нещо повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Освен това, Стрелец и Водолей споделят същото интелектуално любопитство и нужда от изследване като Близнаците.

Несъвместими знаци

Козирог и Телец не харесват непредсказуемия характер на този знак, който те виждат като летящ в небесата. Скорпионът също може да се чувства естествено недоверчив към Близнаци.

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес