Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовни и парични ритуали, които трябва да се направят през април

15 април 2023, 20:33 часа
Реклама

Април е не само средата на пролетта, когато дните вече стават по-дълги и топли, той е и период на обновяване на природата. А това означава, че е време да забравите за зимния сън и да се върнете към живота. Април е идеален и за парични и любовни ритуали, така че защо да не се възползвате от него?

Ритуали за любов и пари, които да правите през април 2023 г.

Ритуал за любов и семейство

Екстрасенсът Дария Миронова отбеляза, че през април е необходимо не само да засадите дървета, но и да направите най-съкровените си желания. Ако нежният пол иска да подобри личния си живот, тогава тя трябва да засади мъжко дърво (може да бъде дъб или ясен) и да си пожелае мъжа на мечтите си.

Ако мъжът мисли за женитба, тогава той също трябва да засади мъжко дърво и е важно да го завържете с бяла кърпа. Възлите, направени около дървото символизират бъдещото силно семейство.

Освен това жените могат да садят дървета, които са женствени. Говорим за череша или ябълка. Тези растения също могат да привлекат годеник. Вярно е, че преди да засадите дървото, трябва да поставите монети в дупката. Подобен ритуал има и за мъжете.

Ритуал за 4 стихии - за пари, късмет, здраве и любов

Почистване на дома

Почистването на къщата няма да бъде излишно. Така можете не само да освободите място, но и да се отървете от ненужните неща, които вече не ви носят удоволствие. Можете да скриете зимните неща и да подготвите летния гардероб.

Ако в къщата има счупени неща, значи е време да ги поправите. Можете също така да освежите апартамента, да направите общо почистване. Можете да актуализирате апартамента си и да направите някои промени, например да пренаредите мебелите. Когато къщата е чиста, главата също е в ред. Освен това чистотата привлича успех и късмет.

Ако желаете, можете да се пречистите от лошата енергия, натрупана през цялата зима. За да направите това, можете да отидете до банята. Ритуалното почистване няма да навреди. И за да не ви е скучно, можете да вземете приятелите си с вас.

Най-лесният ритуал за привличане на ПАРИ, който действа безотказно

Ритуали за привличане на пари

Има един ефективен ритуал, който помага да се привлече финансово благополучие на тези, които изпитват затруднения с парите. За да извършите такъв ритуал, ще ви трябва лист хартия и химикалка с черно мастило. След това трябва да нарисувате триъгълник. Обръщаме листа и на противоположната страна на фигурата пишем датата на нашето раждане.

Този лист с триъгълник се поставя под възглавницата и се държи там 40 дни. Когато започне 41-вият ден от момента, в който сте нарисували картината, трябва да изгорите хартията. С този жест се обръщате към Вселената, която може да ви помогне да получите това, което искате. Ако наистина имате нужда от определена сума, тогава трябва да я посочите близо до датата на вашето раждане.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес