Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Към всяка зодия: Казвайте си това през август 2024, за да привлечете късмет

06 август 2024, 08:11 часа

Тези утвърждения, съобразени с текущите ви нужди, ще ви подготвят за успех през август 2024.

Овен

Сядам и се отпускам, позволявайки на успеха да ме намери

Овни, вие сте естествен човек. Този август е добре да бъдете амбициозното си аз в рамките на разумното. Приемането, че някои неща не са под ваш контрол, може да ви се стори невъзможно. Но този месец е за предаване на божественото време, като същевременно оставате верни на природата. За да намерите това, което търсите, първо трябва да сте възприемчиви към приливите и отливите на живота. Позволете на това, което търсите, да ви види.

Телец

Всичко върви в моя полза

Прекалено лесно е да се оправите, Телци. Този август е свързан с това да останете оптимисти. Нещата се получават за вас, дори когато не можете да видите магията зад кулисите. Нищо не може да ви попречи, когато останете в хармония с вярата си. Не се поддавайте на цинично мислене.

Близнаци

Избирам пътя на най-малкото съпротивление

Вашето любопитство и гъвкавост могат да бъдат подарък. В други случаи това ви води до трудни ситуации. Близнаци, този месец е свързан с избора на пътя на най-малкото съпротивление. Това, че можете да се справите, не означава, че трябва. Когато давате приоритет на спокойствието си, трябва да филтрирате разсейването. Дръжте очите си върху наградата.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5 - 11 август 2024

Рак

Аз съм достоен, способен и овластен

Този август е свързан с това да си спомните какво желаете: Раци. Откривате нови възможности за практически растеж. Важно е да вървите с увереност. За да привлечете повече благословии, дръжте главата си високо. Вашето самочувствие е най-големият ви актив. Спрете постоянно да се унижавате. Вие заслужавате повишаване на егото.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес