Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Култовите съвети на Ванга за любовниците, събрани от нейната кръщелница

11 септември 2021, 19:55 часа

Кръщелницата на прочутата Ванга е събрала част от нейните предсказания и съвети в книгата „Пророчицата Ванга. Единствената връзка между земята и небето.“ Днес ние ще ви разкрием част от нещата, които е споделяла пророчицата относно любовните отношения, жените, домакините и любовниците. Ето какво е било мнението й по тези въпроси:

Баба Ванга е обичала да поучава и да дава съвети на всеки, който се е допитал до нея и е потърсил помощта й. Обаче не е имала много позитивно отношение към някои жени. Нейна е и прословутата фраза „Мъж к**вар не видох, все втора жена е ку*ва, те развалиха морала на земята...Не се спират пред нищо, а така ли беше едно време... Момите да ходят с момчета, а не с женени. Всеки женен е нахапана пиперка.“

Освен това, Ванга не е заставала зад разводите, тя е била на мнение, че от тях страдат най-много децата, а те нямат никаква вина за грешките на родителите си. Тя се отнася строго с разведените мъже и жени, цитираме обръщението й към такива хора: „Само на вас ли е тежък животът?! В името на децата ще се търпите, ще си отстъпвате. Децата нямат вина да страдат. Родителите са длъжни да наблюдават децата си, докато са живи. Лесно е да го родиш, но да го възпиташ… Иска се търпение“.

Като стана въпрос за децата, тя съветва родителите да учат децата си от малки да се трудят, да се перат и да чистят. Да не свикват да получават всичко наготово. Децата трябва да разберат какво е да нямаш, за да оценят това, което имат. Тя съветва да оставяме децата ни да бъдат самостоятелни и да уважават родителите си и по-възрастните от тях. „До седмата година да сте най-строги с децата, за да станат човеци..“ – споделя пророчицата.

Друго нещо, на което държи Ванга, е хигиената и чисотата. За нея една жена трябва да се грижи добре за дома си, да го почиства усърдно и да не оставя ноктите си дълги, защото е гнусно да разбърква салатата с тези ръце. Освен това, една жена трябва да се труди усърдно, да знае как се държи метлата, да се поддържа чиста и т.н.

Има хора, които искат от пророчицата да промени съдбата им. Но това няма как да се случи. В отговор на тези молби тя казва: „На всеки му е написано какво да преживее, никой освен Бог не може да промени това. Аз ако можех, щях ли да оставя Димитър да си иде толкова млад от този свят и да ме остави сама“ – като споменава и съпруга си, когото е обичала много.

Кръщелницата й споделя с нас, че всяко от предсказанията на Ванга се е сбъднало с точност. Един такъв пример е, че при кръщаването на Ели от град Рила, пророчицата предрекла, че това ще е първият човек, който ще се венчае в църквата, която ще се изгради в село Рупите. И така и станало, потвърждава нейната кръщелница – Величка Ангелова.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес