Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии се привличат фатално и безвъзвратно?

14 ноември 2022, 22:33 часа

Любовта си има своите мистериозни аспекти и никога не знаем откъде Купидон ще ни простреля. Факт е, че често сме привлечени фатално и безразсъдно от някого, без да си обясним защо. Мислим си, че имаме нужда от човек с точно определени качества, рисуваме го в съзнанието си, направили сме си пълен списък с качества, които знаем, че търсим и … в един миг се влюбваме безвъзвратно и фатално в някого, с който нищо не ни свързва. Но само на пръв поглед.
Ето затова казваме, че любовта е лудост, магия и мистерия.

Какво общо има хороскопът с това? Според астрологията има зодиакални знаци, между които се осъществява моментално химическо привличане. И това са противоположните знаци в зодиакалния кръг:

ОВЕН и ВЕЗНИ

Класическо фатално привличане между противоположностите. Напълно различни, но и допълващи се знаци. Овенът е огнен, страстен, смел, целеустремен, понякога дори груб. Ако насреща му застанат ефирните, деликатни, колебливи, харизматични Везни, няма как да им устои. Везните имат нужда от някой, който да им сочи пътя и управлява нерешителността им. Тайната на тази двойка? Допълват се един друг. 

4-те зодии, които най-трудно намират любов

БЛИЗНАЦИ И СТРЕЛЕЦ

Общителните, интелигентни и вечно търсещи Близнаци моментално биват привлечени от авантюристичния, забавен и свободолюбив Стрелец. И двамата обичат забавленията, пътешествията, авантюрите, риска. Да, в началото връзката е страстна и интересна, но едва ли има бъдеще. 

ДЕВА И РИБИ

Практичната Дева усеща вибрации във въздуха при среща с най-интуитивната, чувствителна и мечтателна зодия - Риби. Но в същото време Девата се страхува от безкрайната нерешителност и сантиментален хаос от водния знак. Въпреки различията, между тези два противоположни знака, привличането е неминуемо. Дали ще продължи дълго - едва ли.

СКОРПИОН И ТЕЛЕЦ

Тайнственият и свръхчувствителен Скорпион не може да не се привлече фатално от стабилния и прагматичен Телец. Пълна противоположност - факт. Телецът е омагьосан от тъмните и мистични вибрации на Скорпиона. Привличането е неизбежно. Но и двата знака с времето ще се изтощят да полагат усилия да разбират другия. Страстна връзка без бъдеще.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

КОЗИРОГ И РАК

Стабилният, амбициозен Козирог няма как да устои на чара на чувствителния, грижовен и емоционален Рак. От своя страна, вечно мнителният, колебаещ се Рак, се чувства уверено в обятията на спокойния Козирог. И двамата държат на семейството и домашния уют. Фатално привличане ще има със сигурност, но и голяма вероятност за по-продължителна и успешна връзка. 

ВОДОЛЕЙ И ЛЪВ

Срещата между двата знака е истински ураган, който може и да е унищожителен.
Блестящият, суетен Лъв не може да подмине ефирния, сводолюбив и интелигентен Водолей. А и Водолеят не би устоял на чара на Лъва. Любов от пръв поглед. Но, едва ли за по-дълго. Лъвът има нужда от ласкателства, грижи, някой, който да му помага да свети и блести. Водолеят не е най-подходящият за това. Въздушният Водолей има нужда от пространство, свобода, нови хоризонти. Продължителна връзка между тези два знака е немислима.

Милена Зънзова
Милена Зънзова Отговорен редактор
Новините днес