Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии са най-привлекателни за мъжа Водолей

09 февруари 2021, 22:50 часа
Реклама

Никой не знае откъде ще се появи любовта. Когато обаче става дума за сърцето на Водолея, някои дами от зодиака определено са с предимство. Мъжете от тази зодия много държат на своята свобода и независимост. Водолеите имат разнообразни интереси, обичат да общуват и имат страхотно чувство за хумор. Най-често те се влюбват в представителките на следните три зодии:

Близнаци

Правилото, че хората от една порода се привличат важи с пълна сила за Водолея. Той обикновено се влюбва в други въздушни знаци. Мъжът от тази зодия държи да се разбира с партньорката си на едно по-дълбоко ниво и това се получава много бързо с жените Близнаци. Още по време на първия разговор те очароват Водолея с вродения си талант да комуникират. Общуването с тях става естествено и може да бъде много забавно. И двете зодии гледат позитивно на живота и обичат да анализират света около тях.

Везни

Водолеят постига перфектна хармония с още една сродна душа от въздушните зодии. Жената, родена под знака Везни, споделя с него обща страст към приключенията и пътешествията. И двете зодии не гледат сериозно на малките проблеми. Тъй като мъжа Водолей и жената Близнаци обожават общуването, е твърде възможно да се запознаят на парти на общи познати. Често срещата им може да доведе до любов от пръв поглед. Много е важно обаче Водолеят да се справи с един от своите основни недостатъци. Той трябва да се сбогува със страха да говори за чувствата си, защото това е важна тема за жената Везни.

Стрелец

Мъжът Водолей и жената от огнената зодия Стрелец споделят неподправената си страст към живота , която моментално ги привлича. Представителите на двата знака веднага откриват общото си убеждение, че трябва да се чувстват независими в отношенията си. Никой от тях не би искал връзка, в която трябва да се бори за свободата си. Разбира се, тази свободолюбивост не би трябвало да се превръща в страх от обвързване. Това може да доведе до сериозни проблеми с доверието и от двете страни. Ако превъзмогнат този недостатък, връзката Водолей-Стрелец може да бъде изпълнена с вълнуващи преживявания и откривателски пътешествия.

Овен

Водолеят чувства моментално привличане към представителките и на друг огнен знак. Той и жената Овен изпитват истинско удоволствие да флиртуват един с друг. Играта за спечелване на другия за тях е вълнуващо предизвикателство. И двете зодии са отворени за нови преживявания и имат нужда от разнообразие в живота си. Въпреки че Водолеят и жената Овен може да изглеждат странна двойка за околните, те се разбират отлично и умеят да се смеят заедно. Затова определено могат да имат успех в любовта.

Адриана Пейчева
Адриана Пейчева Отговорен редактор
Новините днес