Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са трите зодии, които имат най-високи емоционални прегради?

29 април 2021, 14:00 часа

Всеки човек има някакво ниво на емоционална дистанцираност, но при някои това са направо варианти на Великата китайска стена!

Ето кои са зодиите с най-високи емоционални прегради:

1. Водолей 

Някои може да кажат, че Водолеят е единственият знак, който всъщност няма емоция да се зазида и на някакво ниво те може да са правилни. Разбира се, вие, Водолей, можете да почувствате емоция, но това би пречело на желанието ви да контролирате всичко, което виждате, и всички знаем, че това никога няма да се случи. Каквото и да е, зад което се криете, тази емоционална стена е първостепенна лична за вас, а това, което е лично за вас, е недостъпно на постоянно ниво за нас.

2. Телец 

Чувствате се толкова интензивно, Телец - може би дори повече от другите. И чрез проби и грешки научихте, че проявяването на емоции само ви вкарва в дълбоки проблеми. Настроили сте живота си така, че да изпитвате възможно най-малко болка и по този начин сте усъвършенствали изграждането на защитните стени. Може да сте човек с дълбоки чувства и емоции, но не искате повече да се занимавате с ненужни количества болка и ако изключването е това, което правите, за да запазите личния си мир, така да бъде. 

3. Скорпион 

Стените се издигнаха в момента, в който излезе от утробата, Скорпион. Вие знаете как да защитите сърцето си и гледате на всичко „там“ като на потенциален враг. С такъв вид защита, вашата стена на емоционална защита ви кара да попаднете на студени и безчувствени, което е точно това, което искате хората да знаят за вас. Вие сте безмилостно затворени, когато става въпрос за чувство на емоция и в известен смисъл това е добре, защото не лъжете; уведомявате ни точно на върха, че сте емоционално недостъпни.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес