Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-силните български мъжки имена

01 декември 2023, 08:15 часа
Реклама

Димитър

Това име на лидер. Той е самоуверен, винаги се стреми да бъде лидер не само в личния си живот, но и в работата, и във финансите. Непредсказуем, знае цената на живота, винаги казва това, което мисли и рядко задържа емоциите.

Александър

Още: Някои от най-смешните имена на градове в България

Мъжете са доста съблазнителни и интересни. Те се стремят да бъдат лидери във всичко. Такива хора имат успешна кариера и много приятели и жените постоянно се стремят към тях. Хората с името Александър са силни по дух и винаги успяват във всичко с което се захванат. Името ще им помага винаги в живота и те постоянно ще се радват на успех.

Иван

Иван е име с богата история. Те са много верни партньори и любящи бащи. Ако жена се омъжи за мъж с името Иван тя трябва да е спокойна за своя семеен живот. Винаги през техният съвместен живот ще се радват на разбирателство и семейно щастие. Мъжете с това име са много уверени в себе си и в собствените си сили, познават вкуса на живота, винаги се стремят да бъдат на власт, не обичат да бъдат водени от друг.

Кирил

Още: Хитър трик за лесно запомняне на имената на хората

Това име носи стабилност и привлекателност. Мъжете са много красиви и привлекателни за противоположният пол. Тяхната сила е в това, че знаят какво искат от живота и за това са винаги щастливи, добри и позитивни. Те са умни, привлекателни, интелигентни, с добро чувство за хумор. Това са мъже, които обръщат внимание, подаряват подаръци и искрено признават любовта си.

Петър

Мъж, като скала. Галантен и внимателен... Е, малко е инат, но...

Петър от гръцки означава скала, камък. Мъжете с това име са изключително галантни. Те са кротки по характер, много добри и внимателни към близките си и винаги са склонни да помогнат.

Още: Ето ги истинските имена на най-големите български звезди

Георги

Целеустремен и хитър земеделец. Доста нерешителен, но с огромно чувство за хумор!!!

Древногръцко име, което означава земеделец.  Всеки Георги е целеустремен и хитър мъж, но и много нерешителен с жените. Избягва конфликтите и се стреми винаги да изслушва събеседника си. Мъжете с това име са харесвани заради голямото им чувство за хумор, с което могат да разсмеят почти всеки.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес