Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за седмицата, 31 януари - 6 февруари

31 януари 2022, 00:05 часа
Реклама

Ето какво вещаят картите Таро за седмицата от 31 януари до 6 февруари.

Понеделник - Висшата жрица

Това е изключително положителна карта, символизираща настъпването на облекчение или промяна в обстоятелствата. Възползвайте се от тази ситуация и поемете риск да направите нещо, което изобщо не се вписва в типичния ви начин на поведение. Вероятно е дошло времето не само за вътрешна промяна, но и за заявка на това пред целия свят.

Вторник – Справедливостта

Време е да помислите за поведението си и донякъде да промените модела си на взаимодействие с околния свят. Не забравяйте, че както се отнасяте вие с другите, така и те ще се държат с вас.

Сряда - Обесеният

Ще успеете да се измъкнете от неудобна ситуация. Но след това ще трябва да действате, за да спечелите отново благоразположението на висшите сили. Картата символизира края на определен цикъл от събития.

Четвъртък – Асо пентакли

Съдбовните събития буквално ще нахлуят в неочаквано в живота ви и това ще доведе до бързо обновяване на енергията ви. Може да се наложи да направите саможертва, но ако запазите положителната си нагласа, наградата за вас няма да закъснее. 

Петък - Десетка жезли

Тази карта символизира края на нещо. Може би сте на крачка от големи промени. Стъпете стабилно на земята и започнете да действате решително и твърдо.

Събота - Двойка мечове

Опитайте да се освободите от всички чувства и емоции, които потискате в душата си. В противен случай те ще ви попречат да продължите напред.

Неделя – Десетка мечове

Тази карта показва вълна от негативни емоции и страх от бъдещи събития. Анализирайте емоциите си и се опитайте да си извлечете поука от действията ви в миналото. Дори и да не ви е особено приятно да се връщате към подобни спомени, ще трябва да го направите. Единствено по този начин ще успеете да направите крачка напред в правилната посока. 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес