Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата, 13 - 19 декември

13 декември 2021, 00:05 часа
Реклама

Според картите Таро седмицата от 13 до 19 декември е период, в който е добре да обърнете внимание на дома и на близките си хора.

Понеделник – Осмица жезли

Това е картата, която се свързва с бързината. Тази енергия може да се отнася до заобикалящата ви среда или до вашите действия. Не се колебайте и се възползвайте от енергията си, за да се приближите към целта си. Но бъдете внимателни да не нараните околните с действията си.

Вторник - Тройка чаши

Насладете се на живота и пълнотата на битието си. Не забравяйте да благодарите на съдбата за това, което ви е дала. Най-добре е да споделите тази радост с любимите си хора и приятели. 

Картата може да означава и бурна радост или желание за прикриване на болката от околните. 

Сряда - Светът

Тази карта символизира победата над собствените слабости. Не робувайте на мимолетните си желания и страсти и ще откриете вътрешния баланс. Тази карта предвещава несъмнения успех на замисленото, независимо от сферата на дейност.

Четвъртък - Обесеният

Това е една от най-загадъчните и богати на асоциации карти. Енергията, към която сочи тази аркана, може да бъде екстремна. Понякога се жертваме от чувство за вина и по собствена воля влизаме в ролята на мъченик. 

В случая картата вещае необходимостта от това да направите избор.

Петък - Рицар жезли

Петък ще бъде труден ден. Възможно е да попаднете в ситуация, в която страстите ще се окажат нагорещени до краен предел. Не правете далечни планове. Отделете време за близките си и за забавление, за да се справите по-лесно със стреса.

Събота - Луната

Арканата символизира две коренно различни отношения към подсъзнанието. Ако се лутате и правите грешка на всяка крачка, опитайте се най-после да си поставите цел. 

Неделя - Деветка пентакли

Наслаждавайте се на резултатите от упорития си труд. По-добре е на този ден да останете сами или да го прекарате в компанията на най-близките си хора.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес