Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Както би казал Божинов: НИЩО от Португалия и Франция! (ВИДЕО)

08 юли 2024, 16:43 часа • 1504 прочитания

В Студио Actualno спортните журналисти Стефан Йорданов, Иво Вецев и Бойко Димитров обсъдиха двубоя от четвъртфиналите на Европейското първенство по футбол в Германия между Франция и Португалия. Редакторите се обединиха около тезата, че двата гранда не са показали нищо, както би казал Валери Божинов.

Роналдо изпуска положения, които преди 4 години вкарваше

"Както би казал Валери Божинов, не видяхме нищо", пошегува се Йорданов. "Тука има нещо", отговори му Вецев с усмивка и продължи: "120 минути дрямка, но това не е най-слабият мач на ЕВРО 2024, имаше положения. Менян направи няколко спасявания, а Кристиано Роналдо изпусна положения, които преди 4 години вкарваше. Не разбрах защо бе изваден типичният дузпаджия Бруно Фернандеш. Изборът на Феликс бе грешен."

ОЩЕ: Преди първия полуфинал на Евро 2024: Звезда на Испания заговори за напускане

ВАР-ът на Actualno

Жалко е за отбор като Франция да няма гол от игра

"Франция е абсолютно разочарование, заедно с Англия. Англичаните поне имат гол от игра, докато французите стигнаха до 1/2-финал без да са вкарали гол от игрова ситуация. Това е доста жалко за отбор, който разполага с такива футболисти", каза още главният редактор на Sportlive.bg Иво Вецев.

Франция няма вкаран гол от игра, но нямат и допуснат

Стефан Йорданов обаче отбеляза и друг факт: "Франция няма и допуснат гол от игра, което означава, че са доста силни в защита. Преди турнира си говорихме, че Франция ще има проблеми в защита, а то се оказа обратното - в атака имат проблеми, докато в защита стоят доста солидно."

ОЩЕ: Саутгейт влезе в спор с английските медии: Защо издадохте тактиката ни?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес