Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво не трябва да се прави на новолуние

04 юни 2024, 22:22 часа
Реклама

Новолунието е фаза на лунния цикъл, която носи със себе си уникална енергия, позволяваща промяна и отриваща нови възможности. Въпреки това, има определени неща, които не бива да правим по време на новолуние, за да не нарушим енергийния баланс и да използваме този момент по най-добрия начин. В тази статия ще разгледаме какво не трябва да правим на новолуние, за да максимизираме потенциала на този специален момент.

Не бива да се напуска нещо, което ни интересува

Новолунието е за създаване, нищо че понякога трябва да се откажем от навици, хора и ситуации, които вече не отговарят на най-висшето ни благо. Въпреки това решението да се откажем на новолуние от всичко, което наистина ни интересува, е загуба на енергия. Вместо да се отказваме, можем да намерим нов подход, като оценим какво не работи и го сравним с това, което работи. Това е моментът да преосмислим стратегията си и да намерим нови начини за постигане на целите си.

Новолуние в Телец на 8 май 2024 г. - пет правила, които да спазите

Срещи с нови хора

Новолунията са известни с това, че въвеждат нови хора в живота ни. Често тези новодошли ни носят уроци, за които нашата душа жадува. Не бива да пропускаме тези възможности. Когато по време на лунното събитие срещнем някой различен или извън обичайния ни тип, трябва да бъдем открити и любопитни. Те може да са просто още едно парче от нашето огледало, което ни показва нови аспекти на себе си и ни помага да растем.

луна

Приемане на неочаквани покани на новолуние

Говорейки за запознанства с нови хора, тази част от месеца е страхотно време да излезем от дома си. Тъй като новолунието е супер за запознанства с нови хора, трябва да не се отказваме от случайни покани. Как иначе можем да срещнем нови лица и да открием нови възможности? Приемането на неочаквани покани може да отвори врати към нови изживявания и връзки, които могат да окажат положително влияние върху живота ни.

Лунен календар за 2024 година

Избягване на тези, които изсмукват енергията ни

Енергията на новолунието е невероятно специална, така че това е единият ден в месеца, в който източването на енергия трябва да се избягва. Нужна ни е положителна и творческа енергия, колкото можем да съберем, за да си поставим намерения, които са с висока вибрация. Изтичането на енергия противоречи на това. Тя поставя мисленето в ниски вибрации и това може неволно да повлияе на способността ни да се проявяваме. Затова е важно да избягваме хора и ситуации, които изсмукват енергията ни, и да се обграждаме с позитивни и вдъхновяващи влияния.

Новолунието е магически момент, който ни дава възможност да започнем нови начинания и да създадем положителни промени в живота си. Важно е да знаем какво не трябва да правим по време на новолуние, за да използваме този момент по най-добрия начин. Не бива да се отказваме от неща, които ни интересуват, а да намерим нови подходи към тях. Трябва да сме отворени за срещи с нови хора и да приемаме неочаквани покани. Най-важното е да запазим положителната си енергия и да избегнем хората, които я изсмукват. С тези съвети можем да направим новолунието време на израстване и възможности.

Денис Витанов
Денис Витанов Отговорен редактор
Новините днес