Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да направи всяка ЗОДИЯ, за да й се сбъдне ЖЕЛАНИЕТО (ЧАСТ 1)

10 декември 2021, 09:40 часа

Не е лесно да реализирате плановете си по начин, за който мечтаете. Нужно е да се положат старание, внимание, постоянство, а понякога дори и да се включат магически ритуали. Според звездите, ако сте запознати с вашия зодиакален знак, можете да подпомогнете сбъдването на всяко едно от желанията си.

Ето какво трябва да направи всяка зодия, за да й се сбъдне желанието:

ОВЕН

Овните е добре да разчитат на покровителя на своя знак, а именно огънят. Според астролозите представителите на тази зодия е добре да палят по често свещи. Ако мечтаете за голямата любов, добре е да палите червени свещи. Ако желанията са свързани основно с кариерно развитие или пари – бежови нюанси, а за здраве и късмет се палят сини свещи или лавандула.

ТЕЛЕЦ

Всякакви амулети могат да помогнат на Телеца, за да сбъдне и най-съкровените си желания. За предпочитане е представителите на зодията да носят камъни тюркоаз, ахат или авантюрин.

Дневен хороскоп за 10 декември

БЛИЗНАЦИ

За да се сбъднат желанията на Близнаците, е добре да се отдадат на малките магически ритуали. Не бива да пропускат възможност да хвърлят монета във фонтан или река. Звездите ги съветват да се откажат от свой лош навик, това също много би им помогнало да реализират плановете си.

РАК

Тази зодия е покровителствана от Луната. Това значи, че всички ритуали, които бъдат извършвани през нощта, ще им носят късмет и ще им помогнат скоро да постигнат целите си и да сбъднат желанията си. Според астролозите е добра идея да напишат желанията си върху лист хартия и да ги прочетат на глас, когато Луната е пълна.

ЛЪВ

Според астролозите Лъвовете е добре да отправят желанията си към огъня. Докато наблюдават искрите, те трябва да изричат желанията си и този вид адресиране ще им донесе много късмет.

ДЕВА

Важно е Девите да бъдат търпеливи и много коректни, ако искат желанията им да се сбъднат. Представителите на зодията е добре често да пишат на листчета своите желания и да ги поставят под кората на дървета или в хралупи. Това може да засили магията на техния знак.

Част 2 - четете ТУК :)

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес