Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да гледам в EON Видеотека докато половинката ми гледа финала на Европейското?

12 юли 2024, 20:12 часа

Чудите ли се какво да гледате докато половинката ви гледа финалната среща от Европейското първенство между отборите на Испания и Англия? В EON Видеотека от Vivacom ще намерите богата селекция филми и сериали, подходящи за всяко настроение. Можете да изберете от голямо разнообразие романтични филми, комедийни сериали, вечни класики като „Сексът и градът“ и много други жанрове, спрямо вашите индивидуални интереси.

Тези заглавия и други като „Лъжите в нас“, „Професия: Стриптийзьор 3“ и „Големите малки лъжи“ можете да гледате в EON Видеотека на Vivacom, докато половинката ви с нетърпение очаква да разбере кой ще бъде новият футболен шампион.

Ето и малка част от заглавията подходящи за развлечение, почивка или дори бягство от реалността в неделя вечер:

„Коко преди Шанел“ – Биографичен драматичен филм, който ни потапя в ранните години от живота на легендарната модна дизайнерка. Номиниран за престижни награди, "Коко преди Шанел" е вдъхновяваща история за жената, революционизирала модната индустрия.

 „Вечната Аделайн“ – По чудо останала на 29 години в продължение на осем десетилетия Аделайн Боуман води самотен живот без никога да си позволява да допусне близо до себе си някого, който може да разкрие тайната ѝ. Докато една случайна среща с чаровния филантроп Елис Джоунс запалва отново страстта ѝ към живота и любовта в сърцето ѝ.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес