Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как ще преминат последните месеци на 2024 г за всеки от нас?

25 октомври 2024, 20:30 часа

Остават само два месеца до края на кармичната 2024 година, която за мнозина се оказа изпитание на силите. Но не бързайте да се радвате. Въпреки затворилия се коридор на затъмненията, проблеми все още ни очакват. И то много.

Вселената има свои планове и възнамерява да разтърси всички през оставащото време. Освен това, тя ще избере конкретна област от живота, за да изработи всеки кармичен урок. 

 

Още: Кои ще са най-късметлийските зодии през вторите 4 месеца от 2024?

Защо много двойки няма да преживеят октомври 2024 г.

Тази година октомври се оказа "кармичен" период. Сега на  повърхността изплуват стари дългове и неразрешени конфликти, изискващи уреждане.

Много двойки ще почувстват, че връзката им е достигнала точка на прекъсване. Натрупаните оплаквания, недоразумения и разочарования стават непоносими. 

Едни осъзнават, че те просто не са подходящи един за друг, въпреки предишната си любов. Други ще разберат, че живеят заедно само по инерция и чувствата им отдавна са избледнели. Трети ще реши, че е време да се разделите, преди ситуацията да е стигнала твърде далеч.

Още: Колко месеца са бременни котките

Кармичният октомври 2024 г. е безпощаден към двойките, които остават заедно само от чувство за дълг или навик. Той ще ги принуди да се изправят пред истината и да вземат трудното, но необходимо решение да се разделят.

 

През ноември хората от всички възрасти са застрашени от бърнаут и загуба на мотивация.

Ноември 2024 обещава да бъде много натоварен период по отношение на космическата енергия и астрологичните влияния. Това е време, когато много планети ще се подредят в определени конфигурации, създавайки мощни, но много сложни енергийни потоци.

Още: Децата, родени през този месец, ще имат щастлив и мнооого дълъг живот

Например, ще се засили влиянието на ретрограден Юпитер, чието обратно движение символизира дълбоки трансформации, кризи и изпитания. Хората ще почувстват тежестта на отговорността, задълженията и нуждата от промяна.

Ноември 2024 ще бъде време на мощни енергийни промени. Земята и човечеството ще преминат през дълбока трансформация, която ще изисква огромни вътрешни ресурси от хората. Мнозина ще се почувстват изтощени, изцедени и неспособни да се справят с нарастващите изисквания. Те ще страдат от емоционално и физическо изтощение и ще почувстват загуба на смисъл и посока.

 

Кармичният декември 2024 г. ще обобщи резултатите и ще ви лиши от сън

Последният месец на 2024 г. - декември - обещава да бъде наистина съдбоносен, защото ни очаква сериозни „кармични уроци“. Вселената ще тества нашата сила. Ще създаде ситуации, в които хората ще трябва да се изправят пред последствията от мисли, думи и действия.

Някой ще трябва да преживее болезнени раздели, прекъсване на важни връзки или крах на илюзии. Други могат да се сблъскат с финансови затруднения, здравословни проблеми или загуба на смисъл.

Но всички тези „уроци“ са необходими за духовно израстване и пречистване на кармата. Те ще ви помогнат да се освободите от негативните модели, да поемете отговорност за живота си и да намерите истинската хармония. Декември 2024 г. ще бъде време на голяма промяна и трансформация. Това ще бъде труден, но важен период, който ще ни подготви за нов етап на развитие. 

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес