Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се държите с хората, които мразите, според зодията

21 март 2021, 20:28 часа

Всички имаме хора, които просто не понасяме. По-лошото е, че понякога сме принудени да сме край тях! Ето кратка информация за това как се държите с тези хора, които не понасяте в зависимост от зодиакалния знак.

Овен

Опитвате се да се дистанцирате от тези, които наистина презирате. Вие сте убедени, че вашият социален живот е достатъчно важен, за да страдате заради такъв човек. Просто ще го игнорирате.

Телец

Струва ви много да мразите някого, но когато го направите, означава, че човекът наистина ви е наранил или предал по някакъв начин. Вие сте много добри в игнорирането, така че лесно можете да дадете на този човек да разбере чувствата ви.

Близнаци

Смело предизвиквате омразните хора и можете да бъдете напълно безпощадни, когато става въпрос за игнорирането им, но със забавно намигване.

Рак

Не можете да скриете омразата, нито да бъдете груби с хората. Тайно се надявате те да ви оставят на мира или да не го забелязват. Не обичате да се стресирате заради подобни чувства.

Лъв

Можете да направите физиономия или дори безцеремонно да напуснете разговора, ако присъства този, когото мразите. Нямате проблем с това, което другите мислят за недопустимо.

Дева

Смятате, че губенето на вашата ценна енергия за хора, които изобщо не са от значение, е напълно безполезно и затова игнорирате напълно онези, които мразите.

Везни

Въпреки че се стремите да имате баланс в емоциите си, понякога просто не можете да не нахокате онези, които ви вбесяват.

Скорпион

Надявате се да се освободите от цялата омраза. Така че, ако този човек се появи пред вас, можете просто да го „захапете“ и да го подминете.

Стрелец

Не искате да губите времето и енергията си с хора, които мразите. Имате много положителна перспектива, така че вероятно ще отхвърлите присъствието на този човек като напуснете стаята, за да подишате чист въздух.

Козирог

Ще прибегнете до конфронтация, когато почувствате нужда да се отървете от този човек, казвайки му истината в очите.

Водолей

Да бъдеш фин е в твоя стил. Ще кажете на този човек, че наистина не можете да го понасяте със спокоен тон на гласа. Може да се каже, че сте почти експерт в това!

Риби

Става ви много неудобно да сте сред хора, които мразите, най-вече защото не можете да понесете факта, че те също могат да ви мразят! Никога не можете да кажете на този човек какво искрено изпитвате към него. Ще маскирате омразата си, оставяйки сладки и мили с тях.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес