Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как се борят с разочарованията различните ЗОДИИ?

23 декември 2021, 12:45 часа

Овен

Вроденият оптимизъм на Овена не му позволява дълго време да бъде обхванат от негативното и лесно се справя разочарованието и намира ново нещо, върху което да се съсредоточи. 

Мъжете от тези зодии НЕ искат брак за нищо на света

Телец

След разочароващ момент телците успяват сами да излекуват себе си със състрадание и доброта, преработвайки чувствата си. 

Близнаци

Ако са разочаровани, хората със зодия Близнаци имат нужда да говорят с близък човек по темата и за тях не е препоръчително да задържат чувствата си.

Рак

Раците са много чувствителни и ако не се справят емоционално с разочарованието, това може да повлияе върху тяхното поведение и вземането на решения.

Лъв

Представителите на зодия Лъв лесно умеят да продължават напред, фокусирайки се върху бъдещето и са пример за сила и устойчивост.

Дева

Девите знаят, че разочарованията просто са част от живота и когато родените със зодия Дева се разочароват, те търсят урока в ситуацията и се коригират сами.

Везни

Везните приемат разочарованието доста трудно, като преосмислят всичко и накрая ще намерят начин да скрият значението на случилото се. 

Скорпион

Когато се разочароват, Скорпионите могат да трансформират чувствата си на загуба или предателство в гняв или отмъщение и да бъдат доста проклети.

Стрелец

За да се справи с разочарованието, Стрелецът започва да прави планове, защото изпитва нужда да очаква нещо с нетърпение, а не да стои в безкраен кръг от разочарование и безсилие. 

Козирог

Представители на зодия Козирог са практични и мъдри и знаят, че ако оставят разочарованията да им влияят, това няма да им помогне в живота. Той просто ще извлече полезен урок от случката и ще продължи напред.

Прекрасен и успешен ще е януари за тези ЗОДИИ

Водолей

Полезно за водолея би било да се научи да не инвестира емоционално много във всичко, защото точно това го натъжава постоянно. Иначе представителите на зодия Водолей бягат от разочарованието, като се опитват да забравят за лошите неща.

Риби

Когото се разочароват, Рибите започват да се занимават с нещо, което обичат и много често за тях разочарованието се превръща във вдъхновение.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес