Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как сами да направите сапун за пари?

06 февруари 2024, 17:00 часа

Смята се, че ако миете ръцете си със сапун с пари всеки ден, можете да привлечете богатство и просперитет. Освен това се извършват ритуали с паричния сапун за генериране на допълнителни приходи.

Ако имате проблеми с парите или смятате, че работите много и пак не ви стига, тогава можете да прибегнете до използването на сапун за пари. Можете да купите самата сапунена маса или да я направите сами - всичко зависи от вашите способности и опит. Само съдържанието на самия сапун и вашата енергия, която влагате в този предмет, остават ритуални.

10 съвета от нашите баби за привличане на пари

Какво ще ви трябва?

·         Прозрачна сапунена маса за приготвяне на сапуна

·         Кокос и зехтин

·         Етерични масла: портокал, канела, дафин, мента, индийско орехче

·         Монети и банкноти с различни номинали и различни валути

·         Форма за сапун

·         Зелена боя

Как да направим сапун за пари?

Вземете сапунената маса за приготвяне на сапун и я разтопете. По време на топенето е по-добре да слушате музика за медитация и да си представите колко успешни ще бъдете след ритуала. Визуализирайте как ще изглеждате на нова позиция или когато имате достатъчно пари. Представете си какво ще купите с необходимата сума или къде ще инвестирате.

Необходимо е да добавите зелена боя към сапунената маса, както и всички етерични масла. В края добавете кокосово масло и зехтин към сапуна - те ще му добавят аромат и овлажняващи свойства - след като използвате този артикул, не можете допълнително да намазвате ръцете си с крем.

5 лесни стъпки да привлечете пари в живота си

Когато сапунената смес е готова, изсипете я във формата, но оставете малко място. Поставете подготвените банкноти във формата в произволен ред. Когато сместа леко се охлади, поставете монети с различни номинали на дъното на сапуна. Те могат да бъдат разположени на няколко нива. Оставете сапуна да изстине и внимателно го извадете от формата.

Сапунът може да се използва ежедневно. Важно е да не го давате на гости или непознати, които влизат в дома ви. Всички останали членове на семейството могат да използват паричния сапун сами.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес