Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

23 април 2024, 20:44 часа

За да спестят пари, много хора не се колебаят да купуват използвани артикули. След това в живота им често започва тъмна ивица. 

Всяко нещо носи енергията на собственика си. Ако ги купите втора употреба, тогава ви се дават всички негативни неща, които са се случили в живота на предишния собственик.

1.       Енергия на бедността

В много отношения колко успешна ще бъде покупката на използван артикул зависи от продавача. Ако - условно - купите евтин телефон от беден човек, който продава последния, за да получи поне малко пари, тогава неговата бедност ще „прехвърли“ върху вас. Скоро ще изпитате затруднения и с материалните ресурси.

Друго нещо е да си купите смартфон от най-новия или предпоследния модел от търговец, който кара скъпа кола. Ако човек е богат, нещото в ръцете му, напротив, ще бъде пропито с енергията на успеха. В този случай артикулът ще донесе късмет в живота.

Вещи и предмети у дома, от които трябва НЕЗАБВНО да се отървете

2. Магии и проклятия

Но дори използвана вещ, купена от богат човек, може да носи отрицателна енергия. Например, ако човекът, който я е продал, е бил прокълнат, тогава предизвиканата щета също ще ви засегне. Невъзможно е да се предвиди предварително дали такава магия е върху даден обект. Затова най-добрият начин да се защитите е да си купите нов артикул.

3. Наслояване на енергията на няколко човека в едно нещо

От езотерична гледна точка се смята, че нещо, което е било в ръцете на няколко души, е наситено с енергията на всички собственици. Ако изглежда почти като нов и продавачът твърди, че го е използвал само няколко пъти, тогава можете да го купите.

Вещи с негативна енергия, които трябва да изхвърлите

4. Използвана вещ, подарена като подарък, ще „отрови“ цялата къща с отрицателна енергия.

Особено опасно е от езотерична гледна точка да приемате чужди неща като подаръци. Ако не платите на друг човек за артикула, тогава на енергийно ниво той все още ще принадлежи на бившия собственик. Ако в живота на продавача възникнат неприятности и неприятности, колкото и да е странно, същата съдба ще ви сполети. И то в "реално време". За да отвържеш нещо от съдбата на друг човек, трябва да платиш за него.

5. Заболявания

Най-силната негативна енергия ще се съдържа в употребяваните вещи на хора, които са хронично болни от нещо. Строго е забранено купуването на стоки от хора с увреждания и хора с нелечими заболявания. От езотерична гледна точка обектът е наситен с енергия, която може да ви направи човек с увреждания или да развали здравето ви.

6. Купуването на неща втора употреба може да ви вкара в затвора.

Езотериката също не препоръчва купуването на предмети от бивши затворници. Такова нещо ще бъде пропито с енергията на затворническия жаргон, „концепции“ и романтика на крадците. Ако го купите, скоро можете да попаднете и в затвора.

Възможно е да сте заобиколени от хора, които се хранят с чужда енергия.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес