Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изгубен портфейл: Какво казват поверията?

21 април 2023, 10:41 часа
Реклама

Портфейлът е един от атрибутите на финансовото благополучие. Загубата му често се свързва с бедност и проблеми. Народната мъдрост ще ви помогне да разберете какво всъщност означава загубата на портфейл.

Народните вярвания ни помагат да се справим с много проблеми, включително с тези, които са свързани с финансовото благополучие. Експертите препоръчват да разберете какво всъщност означава загубата на портфейл и дали това е толкова неприятно за бъдещето на потърпевшия.

Изхвърлете стария портфейл, така че парите и късметът да не си отидат с него

●      Според поверието загубеният портфейл води до края на черната ивица. Нашите предци са се опитвали да не се обезсърчават и да се радват, че Висшите сили са отнели проблемите по отношение на парите и не са изпращали други проблеми на роднини, които не могат да бъдат решени с пари.

●      Загубата на портфейл с пари се предполага, че вещае бърза промяна в живота, която може да изглежда трудна и неприятна. Всъщност щастието не е далеч - просто трябва да изчакате малко.

●      Загубата на празен портфейл е знак за сбогуване с миналото. Такава загуба предполага, че е дошло времето да отворите нова страница и да забравите за това, което е причинило страдание.

Какво задължително да направим със стария портфейл?

●      Според знака загубата на портфейл в навечерието на голяма сделка е измама. Знакът казва, че закупуването на скъпо нещо не си струва поради голямата вероятност от погрешна преценка за покупката.

●      Ако портфейлът е откраднат, тогава трябва да очаквате малки проблеми. Монета, хвърлена на кръстопътя на четири пътя, ще помогне за предотвратяването им.

●      Загубата на портфейла ви в чужд град е късмет. Знакът казва, че във вашия роден град ще има бързи промени, които могат да разрешат финансовите ви проблеми.

●      Откраднат портфейл, според старите вярвания, вещае големи проблеми. Такава загуба означава, че има празнина в биополето, която трябва да бъде затворена, за да се избегнат проблеми.

Суеверията за загубения или откраднат портфейл определено са противоречиви в определен момент. Това не означава, че са просто измислени. Предците ни са вярвали в тях, защото са се убедили в действието на подобни поличби.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес