Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хванаха пътник на самолет, пътувал в багажното отделение над седалките (ВИДЕО)

17 май 2024, 11:55 часа

Пътниците на полет на Southwestern Airlines бяха изненадани, когато забелязват жена, лежаща в багажното отделение над седалката, докато се качват на самолета.

Видеозапис показва жена, лежаща до куфар, докато се чува как стюардеса приветства пътниците на борда на самолета. Southwest Airlines, в имейл до USA TODAY, казват, че авиокомпанията проучва инцидента и не споделя допълнителна информация. Storyful съобщи, че жената е била видяна по време на полет от Албакърки до Финикс на 6 май.

Още: Какво да правите, ако ви се запушат ушите в самолета?

Гусман, която снима видео, казва на Storyful, че е „видяла глава да изскача отгоре“, докато се е качвала в самолета и че другите пътници не са били обезпокоени от нейното присъствие и „просто са минавали небрежно покрай нея“. Стюардеса я намерила преди излитане. Не е ясно обаче дали тя е била извадена от багажника и колко време е била там.

По-рано, през 2019 г., стюардеса от Southwest е влязла в горния багажник на самолет, докато пътниците се качват за полет от Нешвил до Атланта. От авиокомпанията казват, че служителката се е забавлявала и е изразила чувството си за хумор.

Още: Самолет се запали на летището в Сиатъл (ВИДЕО)

Виктория Кунева
Виктория Кунева Отговорен редактор
Новините днес