Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Голяма промяна в любовта за тези 4 зодии

16 декември 2020, 17:14 часа

Любовта е непредвидима! Мислим си, че знаем всичко и сме си направили план, когато тя ни доказва, че когато обичаш, няма как да предречеш какво ще се случи. Тези 4 зодии ще имат голяма промяна в любовен план, ето кои са и какво могат да очакват.

ОВЕН: Овните са сигурни, че любовта ги е забравила и няма намерение да дойде при тях, каквото и да направя. В случая не е нужно да правят каквото и да е, защото любовта знае точно кога да дойде – когато сърцето е готово да обича, а старите рани са излекувани. Голяма промяна очаква Овните в любовен план. Те ще се влюбят лудо в човек, който познават от много време, но така и не са поглеждали в тази светлина. Ще усетят силно привличане и страст, която ще се отключи в един много откровен разговор. Овните трябва да знаят, че човекът, с кого ще започнат връзка, може да се окаже сродната им душа. Да се насладят на цялото пътешествие, защото ще бъде незабравимо!

БЛИЗНАЦИ: Близнаците могат да са спокойни, че промяната, която ги очаква ще е за добро. Попринцип те не си падат по това нещо да се случва различно, особено ако са си начертали сценарий в главата. В случая обаче тяхната половинка ще ги изненада с нещо, което дори не очакват... макар и че тайничко  се надяват скоро да им се случи. Близнаците ще получат много романтично и искрено предложение за брак, което ще е един най-вълнуващите моменти в живота им. От много време си мечтаят за тази крачка и ето, че най-накрая ще им се случи. Очаква ги много щастлив семеен живот, в това изобщо не бива да се съмняват.

СТРЕЛЕЦ: Стрелците могат да се похвалят с хармонична връзка, а тези които са без партньор – са спокойни и готови за нови приключения. Обвързаните Стрелци ще се радват на много нови преживявания, а голямата промяна ще е свързана с това, че ще стават родители. Време е и тази крачка да се случи, а Съдбата е избрала най-подходящия момент за това. Необвързаните Стрелци пък ще се завърнат към стара любов, която определено ще им даде нови криле и оптимизъм за бъдещето. Просто времето, в което са се срещнали преди не е било подходящо и за двамата, но сега всичко ще бъде като по мед и масло.

РИБИ: Рибите ще бъдат много изненадани от това, което ще им се случи в любовта. Мислят си, че връзката, която имат в момента е добра и ги устройва чудесно. Обаче в любовта това са доста слаби мотиви и не бива да забравят, че да си влюбен е много по-различно от това просто да се чувстваш спокоен в една връзка. Трябват страст, емоции и какво ли още не, за да бъде магията на любовта истинска. За щастие това им предстои... но с изцяло нов човек. Ще започнат нова връзка няколко месеца след началото на 2021 година. Ще бъде незабравимо приключения, истинска любов, за която не са и предполагали, че съществува. Чак тогава ще усетят каква е била разликата между сегашната им връзка и новата истинска любов.

 

 

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес