Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Голата истина: мъжете харесват ли малки гърди?

03 септември 2024, 14:57 часа

Малките гърди са много спорен въпрос. Някои дами смятат, че малките гърди са много сладки и привлекателни в очите на мъжете. Други са уверени, че без поне малко обем е почти невъзможно да се постигне успех с по-силния пол. По въпроса за завладяването на мъжете всичко е важно - способността да се обличаш, да избираш правилните обувки и комуникацията. Гърдите заемат едно от първите места в тази координатна система. И дебатът дали мъжете харесват дами с малки гърди не стихва нито за минута.

Още: Много жени премахват гръдните импланти заради хормонални проблеми и депресия

В ситуация с малки гърди жената се чувства като истински сапьор. В крайна сметка, например, ниският ръст винаги може да бъде прикрит с високи токчета, а недостатъците във външния вид могат да бъдат коригирани с грим. Но с гърдите няма какво да мислите - най-много да сложите носна кърпичка. И ще бъде много неудобно, ако мъжът на вашите мечти разбере за това.

Експертите уверяват: дамите с малки гърди няма от какво да се срамуват. Според проучвания повече от половината мъже, участвали в проучване, предпочитат малки гърди - „тези, които се побират в дланта на ръката ви“. На първо място, мъжете харесват тактилни усещания и именно чрез докосване на малки гърди те получават удоволствие - не можете да хванете голяма, така че трябва да я месите на части.

Още: 5 причини за промяна на размера на гърдите

Предимства и недостатъци на малките гърди

Към недостатъците обикновено се отнася фактът, че малките гърди не изглеждат много апетитни в деколтето. Въпреки това, няма място за притеснение. Съвременните производители на бельо са решили този проблем, като са изобретили сутиени с push-up. Тези модели са в състояние да направят съблазнителни форми дори от най-малките гърди.

Тук свършват всички недостатъци на малките гърди и започват само непрекъснатите предимства. Едно от основните такива е, че те увисват по-малко с възрастта от големите гърди. Това се дължи на факта, че жлезистата тъкан е по-малка и по-лека, което означава, че не дърпа кожата под собствената си тежест. След 30 години самата кожа започва да губи тонус и започва да увисва.

Още: 25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Дамите с малки гърди може да не носят сутиен. И в правилната ситуация (например разходка из града през лятото) изглежда много сладко и в същото време секси.

Малките гърди са особено привлекателни по време на секс. Те не подскачат около корема, а остават тонизирани. Освен това малките гърди са по-чувствителни от големите, тъй като същият брой нервни окончания са разположени на по-малка площ.

За дамите с малки гърди е много удобно да тичат и спят по корем. В тези случаи нищо не притиска, мърда, пада отстрани и т.н.

А дамите с малки гърди са по-здрави от тези, чийто бюст е доста голям. Това се дължи на факта, че при тях рискът от развитие на рак и мастит е значително намален.

Как да се грижим за малки гърди?

Ако една жена има малки гърди, това не означава, че не трябва да се грижи за тях. Затова си струва да следвате препоръките на експертите, за да се чувствате винаги привлекателни и желани.

На първо място, погрижете се за закупуването на правилното бельо. Разбира се, нямате нужда от сутиени с широки презрамки, които да поддържат голям обем. Затова можете да се поглезите с красив и напълно непрактичен дантелен сутиен с тънки презрамки. Основното нещо е да запомните, че не трябва да оказва какъвто и да било натиск върху гърдите ви.

Как да се справите с комплексите си за малки гърди?

На първо място, струва си да разберете, че мъжът обича жената изцяло - с нейното тяло, мисли, душа. И не я оценява като пиле – на части. Ето защо, като цяло, представителите на по-силния пол не обръщат особено внимание на това дали една жена има големи или малки гърди.

Психолозите уверяват: всички твърдения, че жена с малки гърди е по-непривлекателна, са измислени и култивирани от самите дами. А това означава, че далеч от всички женски комплекси, обичайте се такива, каквито сте, и мъжът дори няма да обърне внимание на размера на гърдите ви.

Ако размерът все още ви притеснява, опитайте да използвате редица трикове, които ще ви помогнат да увеличите малко гърдите си. Например прием на витамини. Нормализирайте диетата си, добавете витаминни и минерални комплекси - и ще почувствате, че цялото ви тяло е станало тонизирано, а гърдите ви са започнали да изглеждат по-тонизирани.

Естествено, струва си да включите редица физически упражнения, които са предназначени да тренират гръдните мускули. Те ви позволяват да добавите малко обем, като увеличите мускулната си маса.

Въпреки това, не очаквайте, че ще можете да увеличите глобално размера на гърдите си - всички тези мерки ви позволяват допълнително да коригирате формата, да тонизирате кожата и т.н.

източник: https://theday.ru/seks-otnosheniya/sem/nravitsya-li-mujchinam-malenkaya-grud/

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес