Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 12 ноември

11 ноември 2017, 17:46 часа

Овен

Признайте правото на половинката ви да има своите тайни. Повечето хора имат и при нужното доверие дори ги споделят, но не са длъжни.

Телец

Тази неделя очаквайте приятна изненада от страна на половинката ви. Тя обаче може да има своята цена, бъдете подготвени да ви се поиска нещо.

Близнаци

Денят ще премине в разбирателство. Използвайте момента, за да обсъдите въпроси, по които имате различия.

Рак

Толерантността е хубаво нещо, но ако има въпрос, който ви измъчва е добре да го обсъдите с партньора си. Поне няма да се сте в неизвестност.

Лъв

Тази неделя е подходяща за планиране на семейни дела, свързани с ремонт или пътуване, свързано по работа. Обсъдете бюджета.

Дева

Тази неделя може да си позволите повече волност в обзавеждането на дома. С идването на зимата ще прекарвате повече време у дома и трябва да ви е приятно.

Везни

Тази неделя направете нещо, което отдавна не сте си позволявали. Ако ви се хапва нещо специално – не мислете за диети.

Скорпион

Тази неделя не очаквайте признания. Ще трябва сами да се досещате нещата. Все пак бъдете предпазливи.

Стрелец

Не притискайте половинката си. Насила хубост не става. В случая просто е нужно повече време.

Козирог

Тази неделя може да бъде повдигнат въпрос, който отдавна сте замели под килима. Обсъдете го трезво и вземете крайно решение.

Водолей

Решението ви, че ви е нужна промяна е правилно. Заредете с търпение и не се обвинявайте, че нещата не се получават от първия път.

Риби

Тази неделя е подходяща за среща с приятели. Не колебайте да бъдете искрени, това ще ви разтовари психически и ще ви помогне да се освободите за нови идеи.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес