Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Безопасни – критерий номер 1 при избора на бебешки колички на едро

22 март 2021, 16:29 часа

Изискванията към качествата на детските колички са много, защото те съпровождат живота на новороденото от първите дни на живота му за много месеци напред. Сред тях са удобството и красивата визия на изделието. Едно обаче е сочено от родителите като най-важно и е определящо при избора на този артикул за търговска дейност.

Безопасността е критерий номер 1 при избора на бебешки колички на едро, а швейцарската марка ЗИЗИТО напълно отговаря на това изискване.

Швейцарски сертификат гарантира безопасността на бебешките колички

Продуктите с марка ZIZITO са проектирани в Швейцария и са произведени съгласно високите швейцарски стандарти за качество. Производителят на безопасни бебешки колички на едро „ZIZITO SA“ е компания със седалище в град Фрибур. Количките стигат до българския потребител чрез „Зизито БГ“, който е официалният дистрибутор на продуктите на Zizito – Switzerland.

Производителите и търговците на артикули за деца са убедени, че сигурността трябва да е на първо място. Предлаганите швейцарски колички са с доказано качество, което гарантира здравето на малчуганите и спокойствието на родителите, които поставят много високи изисквания към първото превозно средство на своето дете.

При артикулите на ZIZITO категорично доказателство за сигурността им е сертификатът за безопасност от SGS Швейцария.

SGS S.A. е многонационална компания със седалище в Женева, Швейцария. Тя е водещата в света за експертиза, проверка, тестване и сертифициране. Сертификатите на SGS са признати като глобален еталон за качество. Компанията управлява мрежа от 2600 офиса и лаборатории по целия свят с повече от 89 000 служители. Наборът от услуги на SGS включва инспекции и проверка на количеството, теглото и качеството на стоките, а също изпитване на продуктите по различни показатели на безопасността и качеството.

Сигурността на бебето в количките на ZIZITO е осигурена от предпазен борд. Те имат също обезопасителни колани с 5-точково заключване и обезопасителна лента за китката на детето.  

Структурата на количките притежава редица ключови екстри, сред които заключване на колелата и спирачна система. Наличието на амортисьори гарантира сигурност и удобство при движение на превозното средство.

Материалите, от които са направени бебешките колички са здрави и безопасни за здравето на детето. За да се хигиенизират по-лесно, подплатите могат да се свалят и почистват.  

Разнообразие от модели и дизайни

Продуктите на ZIZITO са с швейцарска конструкция и дизайн. Това ги прави надеждни, удобни и привлекателни на външен вид. Марката предлага колички за всички сезони, а според възрастта на детето са за новородени до 3 месеца, за 6-8 месеца, за 9+ месеца, за 19-24 месеца и за 3+ години.

Визията на количките е стилна, а цветовете са модерни. Има за момиченца и момченца, едноцветни, двуцветни, многоцветни, а също и унисекс, подходящи за двата пола. Съществува опция, ако базовият цвят не допадне на клиента, да може да избере друг варианти на разцветка.

В каталога на ZIZITO са описани всички важни характеристики на продукта: размер в разгънато и в сгънато положение; размер на кош/седалка за кола: размери на предните и задните колела. Посочен е и типът сгъване, който може да е с един бутон, с два бутона или като чадър. Сгънатите колички са компактни и лесни за съхранение, пренасяне на ръка и превозване с автомобил .

Количките създават комфорт за малките пътници, тъй като има възможност за регулиране на седалката, опората за гърба и стойката за крачета. Някои модели имат опция обръщане на седалката.

Сред най-търсените артикули са комбинираните колички от типа 3 в 1 и 2 в 1. Кошчетата имат възможност за сваляне и обръщане. Предвиден е също механизъм за смъкване в хоризонтално положение. В комплекта има столче за кола с покривало за крачета. Предните колела са с пружинно окачване, свободно въртящи се с функция за блокиране.

Бебешките превозни средства разполагат още със сенници с мрежести визьори, а за проветрение служат отварящите се страници с мрежа. Удобство за родителите е наличието на различни аксесоари: голям багажник, стойка за чаша, комарник, дъждобран, чанта и др.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес