Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ако често намирате пари на пътя, вижте какво значи ТОВА!

11 януари 2022, 12:10 часа
Реклама

Едва ли съществува човек, който никога през живота си да не е откривал монета на улицата. Обикновено, без много да му мислим, навеждаме се, взимаме я от земята и я прибираме в джоба си. От край време се споменава, че намерената на пътя паричка е за късмет.

Дали обаче наистина намерената на пътя монета е за късмет, предстои да разберем.

Какво значи, ако намираме пари на пътя?

Според някои хора, ако намерим загубена вещ на улицата и я приберем, без значение дали става въпрос за банкнота, монета или друг предмет, е лошо знамение.

Други обаче са категорични, че когато открием паричка, това е на късмет. Днес ще споделим с вас тълкуванията на различните стойности на намерената пара.

Народни поверия: Как да имате винаги пари в дома си

Ето ги и тях:

• 1 левче;

Това значи, че човекът, който я е открил, е готов за промяна в живота си. В случай, че откриете монета от един лев, това е знак да започнете да реализирате идеите, които имате, вместо това да стоите и да чакате времето да се изнизва.

• 2 стотинки или 2 лева;

Това е знак от Вселената, че не бива да правите всичко сами. Ако се нуждаете от помощта на друг, не се колебайте да я потърсите.

• 5 стотинки;

Предстои ви голям успех.

• 10 стотинки;

Това е знак, че е време да обърнете повече внимание на всички онези неща, които от дълго време пренебрегвате.

• 50 стотинки.

Тя символизира началото на период с много чувства и страст. Ако сте в момент на финансови затруднения, откриването на една такава монета подсказва, че много скоро този период ще отмине.

Следващият път, в който откриете монета на улицата, проверете за какво точно ви подсказва Вселената!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес