Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 знака, че връзката ви е абсолютно несериозна

31 март 2017, 13:43 часа

Понякога лесно можем да объркаме несериозната връзка със сериозна такава. Когато сме влюбени не обръщаме внимание на малките и големи детайли, които ни крещят, че сме в неангажираща връзка. Това са 7 признака, по които си личи дали една връзка всъщност е несериозна.

1. Не сте виждали къде живее

Винаги спите у вас и винаги има извинение да не идете у тях. По-неудобно е, по-тясно е, прави ремонт и пр. Ако никога не сте виждали къде живее, значи имате сериозен проблем и почти никаква връзка.

2. Не познавате родителите на другия

Няма сериозна връзка, в която човекът до вас да е иска да ви запознае с родителите му. Всеки търси одобрение от най-близките си хора и иска да знае дали харесват човека, с когото излиза.

3. Виждате се рядко

И винаги другия намира извинения защо да не дойде и тази вечер. Работи до късно, уморен е или има среща с приятели. Ако връзката ви е сериозна защо да не вземе и вас, за да се запознаете с прителите му? Веднъж или два пъти седмично е крайно недостатъчно време.

4. Винаги правите секс

Не ни разбирайте погрешно, това е добре, НО ако човекът до вас е влюбен, ще иска да правите и други неща. Да си говорите, да споделяте, да гледате романтичен филм или просто да се гушкате до сутринта. Ако всеки път положението е "от вратата за краката" значи може би просто иска само секс от вас.

5. Никога не сте говорили дали имате връзка

Ситуацията е неясна. Представя ви пред други хора по име, но никога като приятеля ми/приятелката ми. Не чувства ангажимент към вас, не ви казва къде е бил/а всеки път и ви се обажда тогава, когато той/тя реши. Отношения без статус не могат да се нарекат връзка.

6. Съкрушен/а е от дълга връзка

Ако ти си първият човек, с когото излиза след дълга връзка, много е вероятно да иска просот утеха. Никой не е готов да обича толкова бързо, след като са разбили сърцето му.

7. Не разказва за миналото си

Човек, който не иска сериозна връзка, никога няма да седне и да разказва за детството си, неволите и щастливите  моменти. Всичко, което знаете за него/нея е тук и сега. Връзка ли е това?

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес